breaking news Νέο

Tοπικά πρωταθλήματα: Τέλος η σεζόν. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Γ' Εθνική

Tοπικά πρωταθλήματα:  Τέλος η σεζόν. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Γ' Εθνική

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης 29 Απριλίου που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, όπως και της Γ' Εθνικής, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του Covid-19 και των μέτρων περιορισμού επέκτασής του.

Οι βαθμολογίες θα επικυρωθούν, όπως ήταν διαμορφωμένες όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα με τους πρωτοπόρους της Α' κατηγορίας όλοι να προβιβάζονται στην Γ' Εθνική.

Για την διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας στην Γ' Εθνική για την νέα περίοδο προβιβάζεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που βρίσκονταν στην πρώτη θέση όταν διεκόπη το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το Κύπελλο, η κυπελλούχος ομάδα θα αναδειχθεί με κλήρωση. Να υπενθυμίσουμε ότι φιναλίστ του τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας είναι ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος.

Τέλος σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν η ΕΠΟ δίνει το δικαίωμα στις Ενώσεις να αποφασίσουν αν ισχύει αρχική προκήρυξη ή θα προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των κατηγοριών τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής