breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Επιστρέφουν με προβλήματα οι ομάδες

EΠΣ Ημαθίας : Επιστρέφουν με προβλήματα οι ομάδες

Πέντε περίπου μήνες μετά το λουκέτο που μπήκε στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της χώρας μας, λόγω της εισβολής του κορονοϊού και οι ομάδες σιγά – σιγά προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, καθώς πλησιάζει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά και οφείλουν να προετοιμαστούν για τον νέο Μαραθώνιο, που φέτος αναμένεται να είναι δυσκολότερος από κάθε άλλη χρονιά.

Η καθημερινότητα λοιπόν μπαίνει και πάλι στη ζωή των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μια καθημερινότητα όμως που αναμένεται να έχει διαφορετικό χρώμα, από αυτό των προηγούμενων χρόνων, αφού μπορεί ο απρόσκλητος επισκέπτης που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα τους τελευταίους επτά μήνες και στέρησε τη ζωή μέχρι στιγμής σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους, να παρουσιάζεται τελευταία τουλάχιστον στην χώρα μας, λιγότερο επιθετικός, όμως τα σημάδια που άφησε πίσω του παραμένουν έντονα και εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τις ερασιτεχνικές ομάδες και όχι βέβαια μόνο.

Τα πρώτα λοιπόν βήματα των ομάδων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι «μετέωρα» και φανερώνουν τα προβλήματα που δημιούργησε και αφήνει πίσω της η νέα πανδημία του κορονοϊού.

Ομάδες εύρωστες, που τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσαν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονταν δείχνουν να δυσκολεύονται πλέον να βρουν λύση και κινδυνεύουν να βρεθούν στο περιθώριο.

Τα πράγματα, επαναλαμβάνουμε θα είναι δύσκολα, για τα επόμενα χρόνια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ίσως οι ομάδες χρειαστεί να αλλάξουν προσανατολισμό για να επιβιώσουν.

Να δούμε όμως τις κινήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας στη μετακορονοϊού εποχή για να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας.

 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο Τάκης Παπαδόπουλος και ο γιος του Βασίλης, που βρίσκονται στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας και τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει το κόστος της λειτουργίας του αναζητούν τους αντικαταστάτες τους, μόνο που αυτοί θα πρέπει να εκδηλώσουν και επίσημα το ενδιαφέρον τους μέχρι αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου. Μάλιστα παρότι εκτός διοίκησης η οικογένεια του Παπαδόπουλου υπόσχεται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα με το ήμισυ του μπάτζετ της.

Η πρώτη Γενική Συνέλευση δεν έβγαλε πάντως λευκό καπνό. Αν δεν προκύψει λύση και στην επόμενη, η ομάδα των Τρικάλων πιθανόν να λειτουργήσει με την ίδια διοίκηση με αισθητά όμως μειωμένο μπάτζετ (το μισό του περσινού) και δεν αποκλείεται να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να επιστρέψει στα τοπικά.

 

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Ήδη από την περσινή περίοδο η Νίκη Αγκαθιάς έχει μειώσει κατά το ήμισυ σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν το μπάτζετ της και παρότι η διοίκηση της, της οποίας όπως είναι γνωστό ηγείται η οικογένεια του Αριστείδη Ματσούκα δεν έχει κάνει ακόμη γνωστές τις προθέσεις της, το πιο πιθανό είναι να λειτουργήσει και φέτος με τον ίδιο τρόπο. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και περιορισμένο μπάτζετ.

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το νέο πρόσωπο της Γ' Εθνικής του νομού Ημαθίας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας βασίζεται κυρίως σε δικούς του ποδοσφαιριστές και είναι από τις ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν συνήθως πρόβλημα, ακόμη κι όταν δεν πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον περσινό προπονητή του Φερεϊρα Κίνγκ. Αποχωρεί για μια ακόμη φορά από το ρόστερ του ο Γιώργος Κίτσας.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Ο ΦΑΣ Νάουσα πραγματοποιεί την ετήσια Γενική του Συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα με θέματα τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κι αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Από την φετινή Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα πάντως θα απουσιάζει η ψυχή της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Τάκης.

 

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ

Παρεθλόν από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος θα λειτουργήσει με το ίδιο διοικητικό σχήμα και την ίδια φιλοσοφία, αποτελεί ύστερα από 15 μήνες στον πάγκο του ο Γιάννης Κερλίδης.

 

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

Οι δύο Γενικές Συνελεύσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δεν έβγαλαν νέα διοίκηση αν το ίδιο συμβεί και στην τρίτη που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα , ενώ έχει κερδίσει την συμμετοχή της στο κύπελλο Ελλάδος.

Εκτός κι αν επιστρατευθεί για μια ακόμη χρονιά ο Πόλυς Καζαντζίδης, πρόεδρος τα τελευταία χρόνια της ομάδας.

 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

Λειτουργεί δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα υπό την προεδρία του Ανδρέα Καλαϊτζίδη.

Αλλαγή στον πάγκο του καθώς τον Τάκη Τσακαλίδη αντικατέστησε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς. Ανακοίνωσε και την πρώτη του μεταγραφή. Απέκτησε τον 22χρονο επιθετικό Χρήστο Σαμιώτη ημαθιώτη στην καταγωγή, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με τα χρώματα του Ορφέα Ξυλαγάνης, ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον Μάριο Αργυρόπουλο και τον Ντιογκάνα.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Μια ακόμη ερασιτεχνική ομάδα της Ημαθίας που λειτουργεί δίχως πρόβλημα. Έβγαλε νέα διοίκηση, ενώ ανανέωσε την συνεργασία της και με τέσσερις ποδοσφαιριστές από το περσινό της ρόστερ, τους Βενιόπουλο, Μελιόπουλο, Παρσόπουλο, Μαμουτόπουλο.

 

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ

Ο νεοφώστος Άχθος Αρούρης ανακοίνωσε τους προπονητές του για την νέα περίοδο. Πρόκειται για τον Ακη Ελευθεριάδη που ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα και τον Γιώργο Μυλωνά που παράλληλα διατηρεί και την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή – τερματοφύλακα.

 

Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στον πάγκο της ΑΕ Αλεξάνδρειας και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας θα συνεχίσει ο Τριαντάφυλλος Παπακωνσταντίνου.

Αλλαγή στον πάγκο της ΑΕ Καβασίλων που επίσης την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία. Στον πάγκο της επιστρέφει ο Γιάννης Χατζηαθανασίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής