breaking news Νέο

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα που κατέβηκαν στο δρόμο ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις διαδηλώσεις.

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες διαδηλωτές που παρέμειναν μέχρι το βράδυ το Σύνταγμα, παρά την προβοκάτσια που είχε στηθεί νωρίτερα και έδωσε άλλοθι στα ΜΑΤ να πνίξουν τη συγκέντρωση στα δακρυγόνα. Τα συνδικάτα με ψυχραιμία και οργάνωση έμειναν στη θέση τους. Την ίδια ώρα μέσα στη βουλή προσπαθούσαν να αξιοποιήσουν τα στημένα επεισόδια για να συκοφαντήσουν ολόκληρο το λαϊκό κίνημα.

Δεν τους πέρασε! Ο εργαζόμενος λαός ξεπέρασε την τρομοκρατία, δεν μπερδεύτηκε από τις δηλώσεις της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΣΕ ότι το νομοσχέδιο δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό(!) (σε αυτή τη γραμμή τα Εργατικά Κέντρα του νομού τήρησαν σιγή ιχθύος) και βγήκε στο δρόμο. Οι μαζικές κινητοποιήσεις έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης του νομοσχεδίου. Και αυτό θα μείνει στα χαρτιά, όπως όλοι οι νόμοι που ήθελαν να βάλουν στο γύψο την ταξική, ριζοσπαστική σκέψη και δράση.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας για μια ακόμη φορά δηλώνει πως δεν πρόκειται να ζητήσει άδεια για την οργάνωση κινητοποιήσεων, απεργιών και συγκεντρώσεων από κανέναν, θα οργανώνει την πάλη και τη δράση του και θα απολογείται στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής