breaking news Νέο

Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα

  • Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα
  • Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Σωκράτη Τζιουμάκα για και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Μετά την άριστη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση, τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο ο 54χρονος «αρχιτέκτονας» της επιτυχημένης χρονιάς, που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του τίτλου της Α2 Ανδρών και στην ιστορική άνοδο στην Volley League, παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας, ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησής και εμπιστοσύνης μας στο έργο, αλλά και στο ξεχωριστό του ήθος.

Τη νέα χρονιά στο Φίλιππο Βέροιας ο κ. Τζιουμάκας θα σμίξει ξανά “αγωνιστικά” με τους γιούς του, τους διεθνείς άσους Γιώργο και Στέλιο, οι οποίοι θα βρεθούν μετά από χρόνια και πάλι υπό τις τεχνικές οδηγίες του πατέρα τους.

Τελευταία φορά που τα μέλη της οικογένειας συνυπήρξαν σε μια ομάδα, ήταν το 2013, όταν στα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πανηγύρισαν στην Αργυρούπολη την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Ευχόμαστε στον κ. Τζιουμάκα μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και καλή επιτυχία στη νέα, δύσκολη, προσπάθεια για μία αξιόλογη πορεία της ομάδας στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ».

Σ. Τζιουμάκας: "Όπλο" της ομάδας μας ο κόσμος της Βέροιας!

Λίγες ώρες μετά τη νέα του συμφωνία με τη διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας ο τεχνικός της ομάδας, Σωκράτης Τζιουμάκας, στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο YOUTUBE μίλησε για την περσινή χρονιά, την παραμονή του και έθεσε τους στόχους των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας στην Volley League.

Ο πολύπειρος προπονητής που γεννήθηκε στη Φυτειά Ημαθίας, εξέφρασε τη χαρά του που φέτος θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και οι δυο γιοί του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι στο γήπεδο δεν θα τύχουν διαφορετικής αντιμετώπισης από τους συμπαίκτες τους.

Τέλος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Βέροιας, τον οποίο χαρακτήρισε ως «όπλο» της ομάδας στη φετινή... μάχη για μια πολύ καλή πορεία στη Volley League.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής