breaking news Νέο

EΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Mε νέο πρόσωπο η Νίκη Αγκαθιάς

EΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Mε νέο πρόσωπο η Νίκη Αγκαθιάς

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό πάρε – δώσε της Νίκης Αγκαθιάς, που φέτος όπως είναι γνωστό θα εκπροσωπήσει την Ημαθία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παράλληλα δε συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να μην υπάρξει πρόβλημα, όταν ύστερα από λίγο καιρό το επισκεφθεί η αρμόδια επιτροπή προκειμένου να του χορηγήσει άδεια για την διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Έτσι μετά την σημαντική βελτίωση του χλοοτάπητα, επεκτάθηκαν και οι κερκίδες του γηπέδου στις οποίες το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθεί στέγαστρο.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της Νίκης Αγκαθιάς αυτές, όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας, πήραν μαζική μορφή, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα αποκτήθηκε μια ολόκληρη ενδεκάδα, ένα μεγάλο μέρος της οποίας προέρχεται από το πάνω ράφι, για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής. Όπως ο τερματοφύλακας Τόλιος που όπως είναι γνωστό φόρεσε και τη φανέλα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια υπερασπίζονταν την εστία της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του του Αιγινίου, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπως και των συμπαικτών του τα τελευταία χρόνια στον Αιγινιακό, Λιόλιο, Ζούρκο (έχει αγωνιστεί και στην Ημαθία με τα χρώματα των Λευκαδίων όταν αυτά αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική και Γιατζιτζόπουλου (αρχηγός του Αιγινιακού).

Από κει και πέρα η φετινή εκπρόσωπος της περιοχής μας στην Γ' Εθνική απέκτησε και παίκτες επίσης με εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα τον Αβραμόπουλο (πέρσι αγωνίζονταν για λογαριασμό του Φιλίππου Αλεξάνδρειας), τον Αργυρόπουλο τερματοφύλακα που προέρχεται από την Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ και την περίοδο που μας πέρασε υπερασπίζονταν την εστία του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, τον Ρογγότη (στόπερ) και Ηλία (δεξιός οπισθοφύλακας) αγωνίζονταν στην ομάδα της Λευκίμης, τον νεαρό Καψάλη, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και αγωνίζονταν στον ΦΑΣ Νάουσα τον Γκελοσάνι, αμυντικό που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟ Κουλούρας, τον Παπαδόπουλο αριστερό οπισθοφύλακα από την Κρύα Βρύση και τον Βουλγαρόπουλο αμυντικό από τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης Αγκαθιάς βέβαια δεν σταματάει εδώ, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση τριών – τεσσάρων ακόμη έμπειρων και δοκιμασμένων στην κατηγορία ποδοσφαιριστών, σε συγκεκριμένες θέσεις στις οποίες οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού του ρόστερ της θεωρούν ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι άνθρωποι της Νίκης Αγκαθιάς βρίσκονται σε επαφή με τον Δημήτρη Σουάνη, επιθετικό 32 ετών, με πλούσια καριέρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και ιστορικές ομάδες, όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της περσινής προσπάθειας της Νίκης Αγκαθιάς, ο πολύπειρος Βεροιώτης ποδοσφαιριστής της Χρήστος Ζαρογιάννης αποτελεί παρελθόν από την περσινή πρωταθλήτια της Ένωσής μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής