Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Δάρας: Η Σούπερ Λίγκα αντίθετη στην αναβολή

Χρήστος Δάρας: Η Σούπερ Λίγκα αντίθετη στην αναβολή

Αντίθετη στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή της έναρξης του εφετινού πρωταθλήματος είναι η διοργανώτρια αρχή και το εξέφρασε δια στόματος του Χρήστου Δάρα, που εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου στη Super League. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση εκδόθηκε χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική απόφαση, όπως επίσης δεν προηγήθηκε κάποιο Δ.Σ. της Λίγκας!

Αντίθετη στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή της έναρξης του εφετινού πρωταθλήματος είναι η διοργανώτρια αρχή και το εξέφρασε δια στόματος του Χρήστου Δάρα, που εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου στη Super League (μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου).

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση εκδόθηκε χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική απόφαση, όπως επίσης δεν προηγήθηκε κάποιο Δ.Σ. της Λίγκας!

Η δήλωση του Χρήστου Δάρα:

«Η Super League, εκφράζοντας την πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της, δηλώνει την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε απόφαση, η οποία ανατρέπει τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος, αλλά και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό και προκαλεί τεράστιες οικονομικές και αγωνιστικές ζημιές, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το Πρωτάθλημα και η ίδια η ύπαρξη όχι μόνο των ομάδων μας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024