Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Ραχούλας: Ποδοσφαιρικές και ερωτικές επιπλοκές

Αστέρας Ραχούλας: Ποδοσφαιρικές και ερωτικές επιπλοκές

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 21:50, στον Alpha, τα δύο χωριά που χωρίζονται χρόνια από άσβεστο μίσος, η Ραχούλα και το Παραδείσι, με τις αντίπαλες ποδοασφαιρικές ομάδες που διεκδικούν ένα τεράστιο έπαθλο, συνεχίζουν να μπλέκουν σε ιστορίες… Στο 27ο επεισόδιο της σειράς το μυστικό της Σαββούλας και του Τατούη έχει γίνει πλέον γνωστό, με το […]

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 21:50, στον Alpha, τα δύο χωριά που χωρίζονται χρόνια από άσβεστο μίσος, η Ραχούλα και το Παραδείσι, με τις αντίπαλες ποδοασφαιρικές ομάδες που διεκδικούν ένα τεράστιο έπαθλο, συνεχίζουν να μπλέκουν σε ιστορίες…

Στο 27ο επεισόδιο της σειράς το μυστικό της Σαββούλας και του Τατούη έχει γίνει πλέον γνωστό, με το χωριό να απορεί και τον Αγγελή να νιώθει βαθιά ανακούφιση.

Η Ζίτσα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ο Ζλάταν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Ανέστης δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τσότρα, κίνηση που ενοχλεί πολύ τον Καπερώνη. Η Γιώτα κάνει μία πρόταση-έκπληξη στο Μπάμπη που θα τον βάλει σε σκέψεις. Ο Άρης προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα, με τον τελικό προ των πυλών.

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στο ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης και σε αυτόν της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ. Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024