Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο εντυπωσιακές σκάλες διάσημων boutique

Οι πιο εντυπωσιακές σκάλες διάσημων boutique

Χώροι που είναι συνδεδεμένοι με το χώρο της μόδας και του στυλ, επιλέγουν να διακοσμήσουν τις boutique τους με εξίσου στυλάτες σκάλες.

Μπορεί τα ρούχα και τα αξεσουάρ να είναι η βασική μέριμνα για τους σχεδιαστές, αλλά όλοι τους θέλουν να στεγάζουν τις δημιουργίες τους σε περιποιημένους και εντυπωσιακούς χώρους. Εμπιστεύονται λοιπόν το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του χώρου σε ανθρώπους που θα δημιουργήσουν design που θα τους εμπνέει.

Φυσικά μεγάλες σκάλες δεσπόζουν στις boutique και δίνουν μια φινετσάτη, κλασσάτη και πολλές φορές σύγχρονη νότα!

Στην Old Bond Street Boutique των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο, μια μεγάλη ασπρόμαυρη μαρμαρένια σκάλα επιβάλλεται στο χώρο, με τα παιχνίδια που κάνουν τα νερά του διαχρονικού μαρμάρου να κλέβουν την παράσταση.

Η boutique Bottega Veneta φτάνει τους πέντε ορόφους με μια σκάλα που έχει κρυφό φωτισμό και παίζει με τις αποχρώσεις του ξεπλυμένου γκρι και του πράσινου.

Η αδυναμία του οίκου Dolce & Gabbana τις σκάλες, αλλά και ιδιαίτερα μάρμαρα είναι εμφανής. Στο Palazzo Torres Store, ο σχεδιαστής Eric Carlson επιλέγει να ντύσει με βενετσιάνικο μάρμαρο όλη την σκάλα και τους τοίχους γύρω της.

Ταξιδεύοντας στο Χονκ Κονγκ, η Ιταλίδα αρχιτέκτονας Πάολα Ναβόνε σχεδίασε για τη Joyce Boutique μια φωτεινή σκάλα, την οποία συνδύασε με ένα πουά μοτίβο στους τοίχους, σχεδιασμένο με το χέρι.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο OMA επιλέχθηκε για να σχεδιάσει το Repossi’s Place Vendome outlet δίνοντας μια διαστημική διάσταση στο χώρο. Οι σκάλες είναι στολισμένες με ένα κλασσικό μοτίβο, ενώ οι τοίχοι γύρω έχουν φτιαχτεί από αλουμίνιο, με το χώρο να αποκτά ένα industrial ύφος.

Στο Barneys Flagship Store που βρίσκεται στο Μανχάταν μια εντυπωσιακή τεράστια στριφογυριστή σκάλα, σε ζαλίζει αλλα κυρίως σε μαγνητίζει. Μινιμαλιστική με ιδιαίτερο σχήμα είναι τόσο εντυπωσιακή όσο δείχνει.

Το κατάστημα Kenzo στο Μιλάνο ταιριάζει απόλυτα στην ιταλική φινέτσα, αφού κοσμείται με μια μαρμαρένια σκάλα σε μπλε και μπεζ αποχρώσεις.

Ο Πίτερ Μαρίνο έδωσε μια indie διάθεση στη Bulgari Via Condotti Boutique με μεμονωμένα μαρμάρινα σκαλιά και ξύλινο γεωμετρικό, σκαλιστό παραβάν να τα περιβάλλει. Έμπνευση για το σχέδιο ήταν ένα παλάτι στο Παλέρμο, το Palazzo Abatellis.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024