Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα άγρια «μωρά» του Νυμφαίου

Τα άγρια «μωρά» του Νυμφαίου

Υποστήριξη για την ανατροφή των πέντε ορφανών αρκούδων ζητάει ο Αρκτούρος

Με πέντε άγρια «μωρά» στην αγκαλιά τους έχουν βρεθεί οι επιστήμονες του Αρκτούρου, οι οποίοι ζητούν υποστήριξη για την ανατροφή των ορφανών αρκούδων που μεγαλώνουν στο καταφύγιο της οργάνωσης στο Νυμφαίο Φλώρινας. Ο αεικίνητος Λουίτζι (το αρκουδάκι που έχει λατρεία στο… ποδόσφαιρο) απέκτησε παρέα στις αρχές του περασμένου Μαΐου όταν οι άνθρωποι του Αρκτούρου εντόπισαν την Σοφία (στην Τριανταφυλλιά Φλώρινας) ενώ προ ημερών η οργάνωση

ανέλαβε την φροντίδα άλλων δύο αρσενικών και μιας θηλυκής αρκούδας που βρέθηκαν στη Βουλγαρία. Στόχος για τον Λουίτζι και την Σοφία είναι να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν ελεύθερα στη φύση την άνοιξη του 2019 ενώ τα τρία αδέλφια θα επανενταχθούν στα βουνά της γειτονικής χώρας, όπως ορίζει το διεθνές πρωτόκολλο.

Τα τρία αρκουδάκια από την Βουλγαρία έχουν ήδη τα δικά τους ονόματα. Το ένα λέγεται Jonas που σημαίνει περιστέρι, το θηλυκό πήρε το όνομα Radostina, δηλαδή χαρούμενη και το τρίτο (και πιο μικρόσωμο) ονομάστηκε από τους φροντιστές του στη Βουλγαρία Mitko, που σημαίνει μικρός. Την διάσωση και μεταφορά τους στον Αρκτούρο ανέλαβε η φιλοζωική οργάνωση Four Paws International.

«Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για την ανατροφή των πέντε ορφανών αρκούδων. Μπορείτε να το κάνετε με μία δωρεά σε οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε. Με 25 ευρώ εξασφαλίζετε την διατροφή των πέντε αρκούδων για μία ημέρα. Με 50 ευρώ εξασφαλίζετε τη διατροφή μίας αρκούδας για 10 ημέρες» αναφέρει η οργάνωση.

Για δωρεές στο arcturos.gr/gr/summeteho/donation.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024