Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Λιγκ : Νέα ανατροπή - Κανονικά η κλήρωση

Σούπερ Λιγκ : Νέα ανατροπή – Κανονικά η κλήρωση

Στον αέρα είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη νέα περίοδο. Το προσύμφωνο της ΕΡΤ για τη συμφωνία με τις επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός) δεν έχει φτάσει ακόμη στα γραφεία του συνεταιρισμού όπου είναι σε εξέλιξη το διοικητικό συμβούλιο και η γενική συνέλευση

Σε παρωδία εξελίσσεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που πριν από λίγη ώρα ήταν στον αέρα επειδή το προσύμφωνο της ΕΡΤ για τη συμφωνία με τις επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός) δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Κι ενώ από τη Λίγκα έκαναν λόγο για αναβολή, για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, η κλήρωση θα γίνει κανονικά.

Ο νομικός σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης πάντως, αναμένεται μετά τις 15:00 στα γραφεία του συνεταιρισμού, οι παράγοντες του οποίου τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες.

Το διοικητικό συμβούλιο και η γενική συνέλευση είναι σε εξέλιξη, η κλήρωση θα γίνει κανονικά, όπως ενημέρωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρήστος Δάρας και στη συνέχεια θα φτάσει ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΡΤ, για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και την προκήρυξη! Μπορεί να το δούμε και αυτό!

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις στον συνεταιρισμό πάντως, δεν λείπουν.

Ο Αλέξης Κούγιας, που είχε προαναγγείλει ότι δεν θα υπογράψει την προκήρυξη, φέρεται να θέτει θέμα εγγύησης για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου για τους «9» που έχουν συμφωνήσει με τη Nova.

Η διαφορά των «9» με τους «7» βέβαια, είναι ότι οι συμφωνίες τους είναι ατομικές.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024