Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

Πασκουάλ: Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκρουσε τον «κώδωνα κινδύνου» στους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν στο Μόναχο

Το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα δίνει αύριο ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της αποστολής στάθηκε στο πόσο συγκεντρωμένοι θα πρέπει να είναι οι παίκτες του για να πάρουν τη νίκη.

«Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη πνευματική προετοιμασία. Παίζουμε με μία καινούρια ομάδα στην διοργάνωση.

Για 25 λεπτά έπαιξε καλά με την Αναντολού Εφές. Δέχτηκε τρία τρίποντα και μετά δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Πιστεύω ότι θα είναι πιο έτοιμη, έχει έναν καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την διαβολοβδομάδα με τις διπλές αναμετρήσεις: «Έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο παιχνίδι. Θα βάλουμε την ενέργειά μας σε αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις διαχείριση πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Μόναχο και μετά θα σκεφτούμε την Γκραν Κανάρια».

Για τα «όπλα» της Μπάγερν: «Νομίζω ότι ο Κοπόνεν είναι σημαντικός παίκτης. Έχουν δυναμισμό με τους Μπούκερ, Ντάνγκουμπιτς, Λούσιτς, τον Γιόβιτς που είναι δημιουργός και κάνει το παιχνίδι.

Τρέχουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό, θέλουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ. Όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμό θα πάρει την νίκη. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024