Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει το Ιραν ότι εκκενώθηκε η πρεσβεία του στην Άγκυρα

Διαψεύδει το Ιραν ότι εκκενώθηκε η πρεσβεία του στην Άγκυρα

Το Ιράν διέψευσε τις πληροφορίες ότι η πρεσβεία του στην Άγκυρα δέχθηκε απειλή για επίθεση αυτοκτονίας, όπως μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση

Το Ιράν διέψευσε τις πληροφορίες ότι η πρεσβεία του στην Άγκυρα δέχθηκε απειλή για επίθεση αυτοκτονίας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, μετά τις πληροφορίες που δημοσίευσε τουρκική εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία σχεδιαζόταν να γίνει επίθεση στο κτίριο.

Η τουρκική εφημερίδα Sozcu έγραψε ότι η ιρανική πρεσβεία εκκενώθηκε μετά την ενημέρωση των αρχών ότι σχεδιάζεται να διαπραχθεί βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο κτίριο.

Ωστόσο σύμφωνα με εικονολήπτη του Reuters που βρίσκεται εκεί, οι επισκέπτες στην πρεσβεία δηλώνουν ότι η πρεσβεία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά παρά την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε οχήματα και ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται η πρεσβεία έκλεισε προσωρινά στην κυκλοφορία, σημείωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι αργότερα ξανάνοιξε.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν αρνήθηκε ότι η ιρανική πρεσβεία στην Άγκυρα δέχθηκε απειλή για βόμβα και διέψευσε ότι το κτίριο εκκενώθηκε, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Τεχεράνης.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024