Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται η απολογία Παπαντωνίου την Τρίτη

Συνεχίζεται η απολογία Παπαντωνίου την Τρίτη

Ο κ. Παπαντωνίου παρέδωσε τη Δευτέρα ένα πολυσέλιδο υπόμνημα με τις υπερασπιστικές του θέσεις, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις ώστε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις

Για περισσότερες από 12 ώρες απαντούσε τη Δευτέρα σε ερωτήσεις που έθεταν οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς για τη σύμβαση που υπογράφηκε επί των ημερών του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την αναβάθμιση του εξοπλιστικού προγράμματος ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου παρέδωσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα με τις υπερασπιστικές του θέσεις, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις ώστε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η σύμβαση της αναβάθμισης των φρεγατών υπήρξε ζημιογόνος για το ελληνικό Δημόσιο . Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι η επίμαχη αναβάθμιση διασφάλισε απολύτως το συμφέρον του ελληνικού Δημοσίου και ενίσχυσε την εθνική ασφάλεια ενώ υποστήριξε ότι το Δημόσιο θα ζημιωνόταν αν προχωρούσε ακύρωση του προγράμματος. Ο Γιάννος Παπαντωνίου αρνήθηκε και την κατηγορία περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η αυλαία της μαραθώνιας απολογίας του Γιάννου Παπαντωνίου αναμένεται να κλείσει σήμερα, με την ανακοίνωση της απόφασης ανακριτών και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του μεταχείρισης.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024