Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεστοουν: «O Φέτελ είναι το θύμα, όχι ο ένοχος»

Έκλεστοουν: «O Φέτελ είναι το θύμα, όχι ο ένοχος»

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν κάλυψε τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την απώλεια του τίτλου στη Formula 1

Άδικη θεωρεί την κριτική που ασκήθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ για την απώλεια του τίτλου στη Formula 1 το 2018 ο Μπέρνι Έκλεστοουν.

Παραχωρώντας συνέντευξη στη γερμανική «Bild» o ισχυρός ανήρ του δημοφιλούς μηχανοκίνητου σπορ τόνισε πως η Ferrari «κρέμασε» ουσιαστικά τον Γερμανό πιλότο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μία εξέλιξη την οποία απέδωσε στο κενό ηγεσίας στη Σκουντερία, μετά τον θάνατο του Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Αναγνώρισε πάντως ότι επικράτησε δίκαια ο Λιούις Χάμιλτον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έκλεστόουν:

«Ο Λιούις Χάμιλτον ανακηρύχθηκε δίκαια παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2018, αλλά για τον Φέτελ ήταν άδικο που έμεινε δεύτερος. Ο Λιούις είχε μία εκπληκτική χρονιά, αλλά και αμέριστη στήριξη από την ομάδα. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τον Σεμπάστιαν.

Μετά το θάνατο του Σέρτζιο Μαρκιόνε, έλειπε ο ηγέτης από την εταιρεία και υπήρξε χάος στις δομές της. “Έξω από τον χορό” έχεις την αίσθηση πως η Ferrari έκανε περισσότερα για τον Κίμι από ότι για τον Σεμπάστιαν. O Σεμπάστιαν είναι το θύμα, όχι ο ένοχος. Αν είχε την ίδια υποστήριξη που είχε ο Κίμι, θα ήταν πρωταθλητής. Μία ομάδα πρέπει να ενισχύει τον ηγέτη της, όχι να τον αποδυναμώνει».

Μπάγερν: Προσφέρει 150 εκατ. για Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ
Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρόθυμη να τα… σκάσει για τα δύο αστέρια του Άγιαξ

Η Μπάγερν είναι έτοιμη να προσφέρει 150 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για την απόκτηση του 21χρονου μέσου Φράνκι ντε Γιονγκ και του 19χρονου στόπερ (και που έχει λάβει ήδη το χρίσμα του αρχηγού) Μάτις ντε Λιχτ σύμφωνα με το Sportbild.

Όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ολλανδία, οι δύο παίκτες έχουν ενημερώσει, τον αθλητικό διευθυντή του Αίαντα, Μάρκ Όβερμαρς, πως θα ήθελαν να πάνε μαζί στην ίδια ομάδα.

Το Sportbild υπογραμμίζει και την απόφαση της Μπάγερν για ανανέωση. Θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε Ρόμπεν, Ριμπερί, Χούμελς, Χάβι Μαρτίνες και Μπόατεγκ και θα επενδύσουν 200 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία νέας ομάδας.

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χάγκ, πρώην προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπάγερν (2013-15), επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του βαυαρικού συλλόγου και σημείωσε ότι «οι έξι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θέλουν τους Φρανκ και Ματίς. Θα ήθελα να παραμείνουν στον Άγιαξ, αλλά δεν είμαι ονειροπόλος. Η τιμή καθορίζεται από εμάς και τουλάχιστον θα δώσει ασφάλεια στον σύλλογο για να προγραμματίσει το μέλλον του».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024