Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα

Στο βίντεο ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη λέει στους συγκρατούμενούς του που τον χτυπούν: «Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε»

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αυλώνα προβλήθηκε το πρωί στο Open. Στο σύντομο βίντεο ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της  φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ακούγεται να λέει στους συγκρατούμενούς του που τον χτυπούν: «Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Διευρύνεται ο κύκλος των ερευνών – Ενδείξεις για συμμετοχή τρίτου ατόμου

Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα συνεχίζουν τις έρευνες για την αποτρόπαια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας λαμβάνοντας συνεχώς καταθέσεις και αξιολογώντας τις μαρτυρίες φίλων και γνωστών της άτυχης κοπέλας. Εντός της εβδομάδας οι έρευνες αναμένεται να επικεντρωθούν στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των κατηγορουμένων, καθώς και στην αναζήτηση του τρίτου προσώπου το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία, σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο ατόμων στις Λιμενικές αρχές.

Ταυτόχρονα, οι αρχές ξεκινούν νέο κύκλο ερευνών σχετικά με την υπόθεση παλαιότερου βιασμού της κοπέλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και συμφοιτητών της, η 21χρονη Ελένη από το Διδυμότειχο πριν από περίπου έναν χρόνο περίπου είχε βρεθεί σε σπίτι μαζί με τρεις άνδρες οι οποίοι τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, η κοπέλα πήγε μια εβδομάδα μετά το περιστατικό να το καταγγείλει στην αστυνομία και να υποβάλλει μήνυση, αλλά οι αστυνομικοί την απέτρεψαν λέγοντάς της πως είχε περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που έγινε, για να μπορέσει να το αποδείξει. Τα τρία αυτά άτομα σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας θα αναζητήσουν οι αρχές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024