Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έ«Χ»ασε μεγάλη ευκαιρία για νίκη η Λάρισα

Έ«Χ»ασε μεγάλη ευκαιρία για νίκη η Λάρισα

Οι βυσσινί έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΚ έχοντας δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία στο 93' με τον Μπαργκάν

Λάρισα και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο AEL FC Arena σ’ ένα γήπεδο-χωράφι καθώς η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η θεσσαλική ομάδα ήταν καλύτερη από την Ένωση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και είχε και ένα δοκάρι και δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Με αυτό το 0-0 η Ένωση έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά της να πλησιάσει στην κορυφή, δείχνοντας και πάλι ένα προβληματικό πρόσωπο εκτός έδρας.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε πάντως για τη Λάρισα, που στο 34’ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Μπαργκάν θα πιάσει ένα ωραίο συρτό σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μπάρκα! Η ΑΕΚ αφού γλίτωσε το γκολ σε αυτή τη φάση βγήκε με περισσότερη ένταση στην επίθεση. Οι Κιτρινόμαυροι απλώθηκαν καλύτερα στο γήπεδο και μέσα σε τρία λεπτά απείλησαν δις την εστία του Κρίστινσον. Στο 36’ το γυριστό σουτ του Μπογέ σταμάτησε στα σώματα, ενώ δύο λεπτά μετά ένα δυνατό σουτ του Κλωναρίδη ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Λάρισας σε μια δύσκολη επέμβαση.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη, παρότι ο ρυθμός του ματς έγινε κάπως καλύτερος. Όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΚ ανέβαζε τις γραμμές της σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στην περιοχή του Κρίστινσον και να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ. Στο 50’ ο Πόνσε θα φύγει πολύ ωραία στην πλάτη της άμυνας της Λάρισας, θα πιάσει το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα θα περάσει δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στο 58’ με ένα δυνατό σουτ του Μπαργκάν που θα φύγει άουτ και από εκεί και πέρα… τίποτα! Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να γίνουν δημιουργικές παρά τις προσπάθειες των δύο προπονητών να αλλάξουν κάπως τα πράγματα.

Στο 93’ ωστόσο οι Θεσσαλοί λίγο έλειψαν να πάρουν τη νίκη, σε μια τραγική στιγμή για τον Μπάρκα, που πήγε να κάνει δώρο ένα γκολ στη Λάρισα! Ο τερματοφύλακας της Ένωσης βγήκε μακριά από την περιοχή του για να διώξει την μπάλα, αλλά έκανε… στραβοκλωτσιά, με τον Μπαργκάν να βρίσκεται έτσι φάτσα με το τέρμα. Όμως το πλασέ που θα κάνει θα απομακρυνθεί πάνω στη γραμμή από τον Οικονόμου, που γλίτωσε την ΑΕΚ.

Λάρισα (Τ. Φέστα, 4-1-4-1): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Χούμπτσεβ (73’ Μπάλλας), Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς, Μπαργκάν, Φατιόν.

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-4-2): Μπάρκας, Μπακάκης (68’ Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κλωναρίδης (56’ Γιαννιώτας), Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπογέ (79’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Πόνσε.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024