Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 θα υποδεχθούν τον ΝΟΒ στο Παπαστράτειο, με στόχο να κάνουν το «13 στα 13» στο φετινό πρωτάθλημα και να φτάσουν τις 151 συνεχόμενες νίκες στην Α1

Το παιχνίδι με την Γιουγκ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους πλέον να έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα με την Βουλιαγμένη, για την 13η αγωνιστική της Α1. Οι Πειραιώτες το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 (ΕΡΤ 2) θα υποδεχθούν τον ΝΟΒ στο Παπαστράτειο, με στόχο να κάνουν το «13 στα 13» στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχει τα τελευταία χρόνια και να φτάσει τις 151 συνεχόμενες νίκες στην Α1. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Γιάννης Φουντούλης ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε: «Ερχόμαστε από μια πολύ κακή εμφάνιση στην Ευρώπη. Παίζουμε απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πριν μια εβδομάδα στον τελικό του Κυπέλλου και στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση δείχνοντας ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάζουμε τελευταία».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024