Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωλίγκα: Διπλασίασε τις νίκες της και αγκάλιασε την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Ευρωλίγκα: Διπλασίασε τις νίκες της και αγκάλιασε την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ κέρδισε συνέτριψε 17-1 τη Κόζιτσε στη Σλοβακία, έκανε το «2 στα 2» και βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την πρόκριση στα προημιτελικά

Μετά το μεσημεριανό ντέρμπι με τη Ντουναουιβάρος, η Βουλιαγμένη είχε αναμενόμενα εύκολη αποστολή στον δεύτερο αγώνα της για τον Β΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Η ομάδα του Λαιμού συνέτριψε 17-1 τη γηπεδούχο Κόζιτσε στη Σλοβακία, έκανε το «2 στα 2» και ουσιαστικά βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την πρόκριση στα προημιτελικά. Το βραδινό ματς δεν έκρυβε καμία δυσκολία για το ΝΟΒ, ο οποίος επέβαλε από την αρχή το ρυθμό και την ανωτερότητά του και κράτησε μάλιστα απαραβίαστη την εστία του μέχρι περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η Αλεξία Καμμένου άφησε εκτός 13άδας τη Βασιλική Διαμαντοπούλου και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, χρησιμοποιώντας μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο τη νεαρή τερματοφύλακα Μαρία Κοτσιώνη, αντί της Άσλεϊ Τζόνσον. Προσωπικό ρεσιτάλ έδωσε η Ελένη Ξενάκη, η οποία πέτυχε επτά τέρματα.

To Σάββατο (26/1, 19:00), η Βουλιαγμένη θα παίξει με την πανίσχυρη Σαμπαντέλ, διεκδικώντας όσες πιθανότητες της αναλογούν για την πρώτη θέση του ομίλου. Αν ηττηθεί, χρειάζεται ένα βαθμό την Κυριακή (27/1, 11:00), απέναντι στην ιταλική Ράπαλο, για να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στην οκτάδα.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 6-0, 2-1

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 3, Κοκκινάκη, Ξενάκη 7, Ειρ. Νίνου, Πάτρα, Κώτσια 2, Παν. Νίνου, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη.

Το γκολ της Κόζιτσε σημείωσε η Βομάστκοβα.

Η βαθμολογία του ομίλου: Σαμπαντέλ 9 (3αγ.), Βουλιαγμένη 6 (2αγ.), Ντουναουιβάρος 3 (3αγ.), Ράπαλο 0 (2αγ.), Κόζιτσε 0 (2αγ.)

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024