Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος Ολυμπιακού κόντρα στην Γλυφάδα

Περίπατος Ολυμπιακού κόντρα στην Γλυφάδα

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με την Γιουγκ έκαναν… προπόνηση στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος», επικρατώντας του ΑΝΟ Γλυφάδα με 15-5.

Ασταμάτητη είναι η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν εκτός έδρας του ΑΝΟ Γλυφάδας με 15-5 και πέτυχαν την 14η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Γιουγκ για το Champions League, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και έκαναν μια καλή… προπόνηση στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ομπράντοβιτς με 6 γκολ, ενώ τρία πέτυχε ο Φουντούλης, από δύο οι Γούνας και Αργυρόπουλος και από ένα οι Μπούσλιε και Νικολαΐδης. Από τους γηπεδούχους δεν είχε κανείς πάνω από ένα γκολ!

Στα του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε γρήγορα με 3-0, ενώ το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 5-2. Στο δεύτερο μέρος οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα και ανέβασαν τη διαφορά στα… ύψη.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της τρίτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο +7 (10-3) και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι στο +10 (15-5). Το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-2, 1-5, 2-5.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Γέμελος, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Ιπ. Χαλυβόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Όμπραντοβιτς 6, Αρ. Χαλυβόπουλος.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024