Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες – Έστησαν μπλόκο στον κόμβο του Πλατύκαμπου

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες – Έστησαν μπλόκο στον κόμβο του Πλατύκαμπου

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι αγρότες συνεχίζοντας της κινητοποιήσεις ενώ αποφάσισαν από σήμερα να σκληρύνουν τη στάση τους

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι αγρότες συνεχίζοντας της κινητοποιήσεις ενώ αποφάσισαν από σήμερα να σκληρύνουν τη στάση τους.

Πριν λίγη ώρα οι αγρότες απέκλεισαν τον κόμβο Πλατυκάμπου της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-Βόλου οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, στο πλαίσιο της απόφασης που πήραν χθες για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στο σημείο για δύο ώρες και στις 18:00 οι αγρότες θα δώσουν συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθούν στο μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Παράλληλα ζητούν τετραμερή συνάντηση υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό ή έστω τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης. Δείτε τις φωτογραφίες από το larissanet:

Συμβολική κατάληψη μίας ώρας στον κόμβο της Κουλούρας

Σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος στον κόμβο της Κουλούρας, επί της Εγνατίας οδού, στο τμήμα Θεσσαλονίκης- Βέροιας και στο ένα ρεύμα, αυτό με κατεύθυνση προς τη Βέροια, προχώρησαν σήμερα αγρότες στο εκεί μπλόκο.

«Σήμερα προχωρήσαμε σε μια συμβολική κινητοποίηση μίας ώρας και κλείνοντας το ένα ρεύμα του οδοστρώματος, από τις 10.30 το πρωί» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, προσθέτοντας:«αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουμε. Σίγουρα όμως κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας».

Τρακτέρ στους δρόμους του Λαγκαδά

Σε συμβολικές καταλήψεις του δημαρχείου, της εφορίας και υποκαταστήματος κεντρικής τράπεζας στο Λαγκαδά, προχώρησαν από τις 11 το πρωί, αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου, Θόδωρος Χατζητομάρης.

«Οι συμβολικές καταλήψεις αυτές γίνονται ταυτόχρονα και στόχος μας είναι να αναδείξουμε αφενός τα προβλήματα που μαστίζουν τον πρωτογενή τομέα, αλλά και να ξυπνήσουμε τον κόσμο. Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους και να αγωνιστούμε επιτέλους σαν μια γροθιά» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι αργότερα το μεσημέρι οι συμμετέχοντες στη σημερινή κινητοποίηση στον Λαγκαδά θα συνεδριάσουν προκειμένου να λάβουν τις τελικές αποφάσεις τους για το εάν τελικά θα στήσουν, από σήμερα κιόλας, αγροτικό μπλόκο στο Δερβένι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024