Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: «Ούτε 100 εκατ. ευρώ δεν φτάνουν να αποκατασταθούν οι ζημιές»

Χανιά: «Ούτε 100 εκατ. ευρώ δεν φτάνουν να αποκατασταθούν οι ζημιές»

Με τους απεγνωσμένους πολίτες της Κρήτης στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων συναντήθηκε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μετά την περιπετειώδη άφιξη του στο νησί

Με τους απεγνωσμένους πολίτες της Κρήτης στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων συναντήθηκε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μετά την περιπετειώδη άφιξη του στο νησί.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αποτύπωσε σε μια φράση την καταστροφή που έχει σημειωθεί στο νησί, τονίζοντας στον υπουργό ότι «ούτε 100 εκατ. ευρώ δεν φτάνουν να αποκατασταθούν οι ζημιές στο Νομό Χανίων».

Αυτό σημείωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης, πριν την έναρξη της συζήτησης, σύμφωνα με το flashnews.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού συνοδευόμενου κλιμακίου Μηχανικών του Υπουργείου, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη, βουλευτών των Χανίων, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, δημάρχων του νομού, της τοπικής αστυνομικής ηγεσίας και φορέων του νομού.

«Ό,τι ζημιά έχει γίνει θα διορθωθεί» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο υπουργός.

Όπως τόνισε ο κ. Σπίρτζης ήδη υπάρχει κλιμάκιο μηχανικών από τις προηγούμενες καταστροφές το οποίο συμπληρώνεται τώρα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι καταγραφές στα προβλήματα στις υποδομές, προσθέτοντας ότι η περιφέρεια Κρήτης «δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της όλο αυτό το φορτίο των καταστροφών, οπότε θα συνδράμουν οι υπηρεσίες του υπουργείου και όσον αφορά τη χρηματοδότηση αλλά την κατασκευή και την επιδιόρθωση όλων των φθορών που είχαμε στα δίκτυα».

«Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή μέσα στις καταστροφές, μέσα στην ένταση των φαινομένων να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τις ανθρώπινες ζωές και να επανέλθει το νησί στη φυσιολογική ζωή του, αμέσως μετά, το συντομότερο δυνατόν» πρόσθεσε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024