Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νύχτα (και) των στρατηγών του μπάσκετ!

Η νύχτα (και) των στρατηγών του μπάσκετ!

Κάπου εκεί ανάμεσα εμφανίζεται και ο Κόμπε Μπράιαντ, διότι το... κάτι σαν σουτ buzzer beater με το οποίο ο Γουέιντ ξέρανε τους Γουόριορς (126-125)

Εάν ανασταινόταν ο συχωρεμένος από το 1974 λιθουανοαμερικανός σκηνοθέτης Ανατόλ Λίτβακ και αποφάσιζε να γυρίσει το remake μιας περίφημης ταινίας του, τότε θα μπορούσε να αντλήσει δυο νέους πρωταγωνιστές από τη δεξαμενή του ΝΒΑ!

Το πολεμικό θρίλερ «The Night of the Generals», εννοώ, το οποίο είχε χθες την τιμητική του στο Μαϊάμι και στο Λος Αντζελες, με πρωταγωνιστές όχι βεβαίως τον Πίτερ Ο’ Τουλ και τον Ομάρ Σαρίφ, αλλά τον Ντουέιν Γουέιντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς!

Ταιριάζουν κιόλας οι ρόλοι τους με αυτούς της «Νύχτας των Στρατηγών», καθότι ο «Κing James» και ο «Flash» είναι κολλητοί και συν τοις άλλοις έδρεψαν παρέα δάφνες στους Χιτ (πρωταθλήματα 2012, 2013) και στην εθνική ομάδα (Ολυμπιακοί Αγώνες 2008) όπως είχε συμβεί και με τους δυο ηθοποιούς στην προηγούμενη συνεργασία τους, στην ταινία «Ο Λόρενς της Αραβίας»…

Κάπου εκεί ανάμεσα εμφανίζεται και ο Κόμπε Μπράιαντ, διότι το… κάτι σαν σουτ buzzer beater με το οποίο ο Γουέιντ ξέρανε τους Γουόριορς (126-125) έμοιαζε βγαλμένο από το καρμπόν εκείνου που του είχε βάλει στη… μούρη πριν από δέκα χρόνια ο απόμαχος σουπερστάρ των Λέικερς!

Στην ακροτελεύτια φάση του θρίλερ ο 37χρονος τρις πρωταθλητής του ΝΒΑ, ο οποίος βγαίνει στη σύνταξη σε δυο μήνες, απλώς πέταξε την μπάλα κι ό,τι κάτσει! Του έκατσαν ένα τρίποντο σαν… προσευχή και μια διθυραμβική νίκη, που θα έχει περίοπτη θέση στο φιλμ της ένδοξης καριέρας του.

Λίγο αργότερα κοντά στο Χόλιγουντ πήρε τη σκυτάλη ο ΛεΜπρον σε μια παράσταση η οποία άρμοζε στον απόηχο της τελετής απονομής των Οσκαρ! Απλώς σε αντίθεση με τα διατρέξαντα στο παλιό σπιτικό του, το δικό του σουτ ήταν κανονικό και το… έσταξε τριάντα ένα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, για να σφραγίσει την νίκη των απελπισμένων (για να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ) Λέικερς με 125-119 επί των Πέλικανς.

Παράλληλοι βίοι, λοιπόν. Κινηματογραφικοί τε και μπασκετικοί!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024