Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φρούριο» η Πάτρα υπό τον φόβο επεισοδίων στο Καρναβάλι

«Φρούριο» η Πάτρα υπό τον φόβο επεισοδίων στο Καρναβάλι

Στην ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Πάτρας προχωρά η ΕΛ.ΑΣ, υπό τον φόβο επεισοδίων το προσεχές τριήμερο, λόγω καρναβαλιού αλλά και του γενικευμένου κλίματος έντασης.

«Φύλλο πορείας» για την Πάτρα θα λάβουν τις επόμενες ώρες εκατοντάδες αστυνομικοί από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των δυνάμεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ενόψει του τριημέρου του καρναβαλιού και των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες στην πόλη.

Η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, ωστόσο φέτος κρίθηκε απαραίτητο λόγω του γενικευμένου κλίματος έντασης που επικρατεί σε όλη τη χώρα, με τις συνεχείς επιθέσεις σε διάφορους στόχους.

Οι παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής, οι εκδηλώσεις στη πλατεία Γεωργίου και στο μώλο της Αγίου Νικολάου, αλλά και γενικότερα τα σημεία όπου παρατηρείται τα τελευταία χρόνια πριν, κατά και μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων η μεγαλύτερη συγκέντρωση καρναβαλιστών και επισκεπτών, κρίνονται ως «ιδιαίτερου ενδιαφέροντος» από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έκρινε επιβεβλημένη την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της πόλης.

Άλλωστε, τα τελευταία γεγονότα, όπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικά τμήματα και αθλητικούς χώρους, έχουν σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία ωστόσο από την πλευρά της επισημαίνει πως πρόκειται για μια κίνηση που γίνεται κάθε χρόνο, λόγω των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Πάτρας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024