Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάλλης: Πολιτικό σχέδιο όξυνσης ο μεταλλικός σταυρός στη Λέσβο

Πάλλης: Πολιτικό σχέδιο όξυνσης ο μεταλλικός σταυρός στη Λέσβο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης έκανε λόγο για επικίνδυνη αυθαιρεσία για την οποία «έχουν κινητοποιηθεί δεκάδες άτομα κι έχουν χρησιμοποιηθεί βαριά μηχανήματα».

«Ο μεταλλικός σταυρός που στήθηκε στου Απελή στη Μυτιλήνη τα ξημερώματα της Κυριακής, δεν αποτελεί δήλωση χριστιανικής πίστης», δήλωσε ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης σχολιάζοντας τη σχετική υπόθεση που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νησί.

Ο κ. Πάλλης υπογράμμισε ότι «εκδηλώσεις της χριστιανικής πίστης αντίθετα, αποτελούν η έμπρακτη αγάπη, η ανοχή και η αλληλεγγύη»

«Ένας μεταλλικός σταυρός ύψους 10 μέτρων, που στήνεται σε έναν δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω, χωρίς καμία άδεια και καμία προδιαγραφή ασφαλείας, αποτελεί μια επικίνδυνη αυθαιρεσία – για να μην αναφερθούμε στην αισθητική, και μάλιστα σε έναν χώρο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος», συνέχισε ο κ. Πάλλης, σημειώντας ότι είναι σαφές πως δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη ενέργεια, αλλά για την υλοποίηση ενός πολιτικού σχεδίου όξυνσης. Όπως εξήγησε «έχουν κινητοποιηθεί δεκάδες άτομα κι έχουν χρησιμοποιηθεί βαριά μηχανήματα.

Κλείνοντας ο κ. Πάλλης θέτει σειρά ερωτημάτων: «Ποιους βολεύει μια νέα πόλωση γύρω από το μεταναστευτικό, μια περίοδο που τόσα χρόνια προβλήματα του τόπου, μικρά και μεγάλα, διευθετούνται κι επιλύονται; Ποιους βολεύει η επαναφορά της μισαλλόδοξης ατζέντας της ακροδεξιάς, και μάλιστα με τόσο χοντροκομμένο τρόπο, κόντρα σε κάθε έννοια νομιμότητας και σεβασμού του δημόσιου συμφέροντος;».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024