Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Σητεία: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 36χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μετά από καυγά, στο σπίτι της μητέρας του θύματος στη Σητεία

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 36χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μετά από καυγά, στο σπίτι της μητέρας του θύματος στη Σητεία.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως για την απολογία του γύρω στις 12:30 το μεσημέρι και παρέμεινε στον γραφείο του ανακριτή έως τις 15:00 και στη συνέχεια αναμένεται να πάρει τον δρόμο για τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος δράστης, το πρωί της περασμένης Τρίτης είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και της Κρήτης ολόκληρης έγινε στις 4 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία το θύμα που εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Σητείας, πήρε ολιγόωρη άδεια από τη δουλειά της προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο μωρά της.

Το εν διαστάσει ζευγάρι αρχικά τη μοιραία ημέρα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας ακολούθησε καυγάς. Στη συνέχεια, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η 32χρονη Κατερίνα με τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

Ο καυγάς μεταξύ τους συνεχίστηκε δια ζώσης, και στη διάρκειά του ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της άτυχης γυναίκας στραγγαλίζοντάς την.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος μετέβη στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης του από προηγούμενο γάμο και κατόπιν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου και παραδόθηκε.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη παραμένουν οι διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί με πρωτοβουλία του εισαγγελέα Λασιθίου για την επιμέλεια των τριών παιδιών του 36χρονου.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024