Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοιτητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

Φοιτητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

Με μαχαίρι σε δύο γυναίκες επιτέθηκε νεαρός φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη, με την αντίδραση πάντως των Αστυνομικών να είναι άμεση

Με μαχαίρι σε δύο γυναίκες επιτέθηκε νεαρός φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη, με την αντίδραση πάντως των Αστυνομικών να είναι άμεση.

Ο νεαρός φοιτητής της Ιατρικής αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού 54χρονη το βράδυ της Τρίτης, αλλά η αντίδρασή της του χάλασε τα σχέδια. Παρόλα αυτά την τραυμάτισε ελαφριά.

Εκείνος όμως δεν ήθελε να μείνει με άδεια χέρια. Εισήλθε σε κατάστημα της πόλης, όπου βρισκόταν 52χρονη υπάλληλος και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, τραυματίζοντας την άτυχη υπάλληλο ελαφρά.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, μετά από τις καταγγελίες υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024