Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: Δωρεάν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τα μέλη των 11 κέντρων αγάπης και αλληλεγγύης

Πειραιάς: Δωρεάν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τα μέλη των 11 κέντρων αγάπης και αλληλεγγύης

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης, παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο και παρακολούθησαν μαζί με τα μέλη την παράσταση.

Τη θεατρική παράσταση  «Μενεξέδες & Ζουμπούλια», παρακολούθησαν χθες και σήμερα δωρεάν στο Δημοτικό Θέατρο, τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο ψυχαγωγικών δράσεων που διοργανώνει ο  Δήμος Πειραιά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης, παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο και παρακολούθησαν μαζί με τα μέλη την παράσταση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπει τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης να ανταποκρίνονται στις εκδηλώσεις του Δήμου, προσθέτοντας: «Χαίρομαι που επί 2 ημέρες το Δημοτικό Θέατρο είναι γεμάτο. Πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία, στο πλαίσιο των ψυχαγωγικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Δήμος. Στόχος μας είναι να τα εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές και να σας βλέπουμε χαμογελαστούς». Τέλος, αναφέρθηκε στις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, με στόχο να προσφέρει χαμόγελα και όμορφες στιγμές τα μέλη των Κέντρων Αγάπης. «Πιστεύω πως είναι σημαντικό να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να ψυχαγωγούνται τα μέλη μας.  Οι  δράσεις αυτές υλοποιούνται ενισχυτικά με τις υπάρχουσες δραστηριότητες που γίνονται στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και χαίρομαι γιατί βλέπω ότι τα μέλη μας ανταποκρίνονται με θετική διάθεση σε αυτές τις πρωτοβουλίες», σημείωσε ο κ. Αγραπίδης.

Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης

Ξεχωριστές εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, οι οποίες περιλαμβάνουν διαδραστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιχνίδι, μουσική και τραγούδι.

Συγκεκριμένα, εμψυχωτές θα αναπτύξουν συζητήσεις με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης με επίκεντρο τον Πειραιά, θα παίξουν παιχνίδια γνώσεων, θα τραγουδήσουν και θα δοκιμάσουν τη μαγεία της εικονικής πραγματικότητας.

Οι δράσεις θα υλοποιηθούν από τους δύο εμπνευστές του προγράμματος «Θάλλω» Νότη Παρασκευόπουλο και Κωνσταντίνα Μαλτέζου, ενώ μαζί τους θα είναι ο μουσικός Γιώργος Περού, ο οποίος θα ψυχαγωγήσει τα μέλη.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024