Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με την υγεία του Χρήστου Μάστορα - Ανακοίνωση από τις Μέλισσες

Τι συμβαίνει με την υγεία του Χρήστου Μάστορα – Ανακοίνωση από τις Μέλισσες

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Μάστορας και η σχετική ανακοίνωση του συγκροτήματος

Κλειστό παρέμεινε το Σάββατο το κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του, Μέλισσες.

Όπως έγινε γνωστό τόσο από το επίσημο προφίλ του συγκροτήματος στο Instagram αλλά και από το Instagram του κέντρου που εμφανίζεται το δημοφιλές συγκρότημα, ο front man του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας υποφέρει από πολύ βαριά ίωση.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, απόψε το BOX θα παραμείνει κλειστό λόγω βαριάς ίωσης που ταλαιπωρεί τον Χρήστο Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

View this post on Instagram

ΤΟ ΚΥΜΑ 25.000.000 views 🙏🏻🙏🏻 @youtube Μουσική ΜΕΛΙSSES Στίχοι ΜΕΛΙSSES & Ζώση Φράγκου @zozif Σκηνοθεσία ΜΕΛΙSSES & Jimi Drosinos @jimidrosinos Αγάπη μου σου γράφω ένα ποίημα θα θελα να ζήσω σ'ένα κύμα να με πάει και να με φέρνει και στις σκέψεις σου να μπαίνει να γλιστράω στα μαλλιά σου στον λαιμό σου να κρυφτώ να μεθάω με το άρωμα σου να χορεύω στο κενό. Πάρε με μαζί σου στο πιο όμορφο όνειρο πάνω στο κορμί σου στου φιλιού σου τον βυθό να "σαι εσύ το κύμα θα "μαι αέρας που φυσά σου υπόσχομαι ταξίδια ασημένια και χρυσά. Αγάπη μου στα δυο σου μάτια ανοίγονται θλιμμένα μονοπάτια μες στην θλίψη θα βαδίσω τις πληγές σου για να κλείσω και όταν φτάσω ως την άκρη και το μαύρο έχει χαθεί θα χαράξω ένα δάκρυ μια υπόσχεση ακριβή. Πάρε με μαζί σου στο πιο όμορφο όνειρο πάνω στο κορμί σου στου φιλιού σου τον βυθό να "σαι εσύ το κύμα θα "μαι αέρας που φυσά σου υπόσχομαι ταξίδια ασημένια και χρυσά. @panik_entertainment_group #kyma #tokyma #melisses #melisseslive

A post shared by Melissestheband (@melisses_official) on

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απουσία για μια ημέρα οφείλεται ουσιαστικά σε έναν ίλιγγο και τίποτε περισσότερο.

Την είδηση της ασθένειας σχολίασε και η τηλεοπτική παρέα του «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ η συμπαρουσιάστρια της Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε πως είχε συνάντηση με μέλος του συγκροτήματος που ξέχασε να την ενημερώσει για το πρόβλημα υγείας του Μάστορα.

«Εγώ ήμουν στην Ερμού χθες και συνάντησα των Κώστα Μαυρογένη που είναι στο συγκρότημα και αφού τα είπαμε λίγο… του λέω καλή δουλειά το βράδυ στο μαγαζί και δεν μου το αρνήθηκε… τώρα αυτό απόγευμα και ενημερωνόμαστε τώρα από τον Κωνσταντίνο ότι δεν άνοιξε τελικά το μαγαζί όπου έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024