Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To νέο Citroen C5 Aircross στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

To νέο Citroen C5 Aircross στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας, θα βρίσκεται το νέο SUV της Citroën, C5 Aircross, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους βρεθούν στον Παρνασσό να γνωρίσουν από κοντά το νέο γαλλικό μοντέλο.

Έχοντας προσφάτως αφιχθεί στην ελληνική αγορά με εφαλτήριο τα 22.500 ευρώ το C5 Aircross, πραγματοποιεί μια διόλου ingognito εμφάνιση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επισκεφτούν για το τριήμερο, να αποκτήσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη για το νέο περιπετειώδες μοντέλο της Citroen και δη σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις πολύπλευρες αρετές του.

Σε αυτές, εκτός από την αναγνωρίσιμη όσο και επιβλητική σχεδίαση που πλην της εντύπωσης που δημιουργεί, του εξασφαλίζει και τον τίτλο του μεγαλύτερου SUV της κατηγορίας του, περιλαμβάνεται και η απόσταση 23 εκ. από το έδαφος η οποία σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control, το καθιστούν ιδανικό για τις απαιτητικές διαδρομές πέριξ του χιονοδρομικού κέντρου που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.750 μέτρων.

Εκτός από τις περιπετειώδης περγαμηνές του, και της δεδομένης λόγω μεγέθους ευρυχωρίας του, αξίζει να σημειωθεί ότι στον εξοπλισμό του C5 Aircross περιλαμβάνονται τα αμορτισέρ προοδευτικής απόσβεσης της Citroen, Hydraulic Progressive Cushions τα οποία σε συνηγορούν στην προσφερόμενη άνεση. Στην ίδια παράμετρο στοχεύουν και τα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία συνιστούν καινοτομία της Citroen και υπόσχονται μια ιδιαιτέρως άνετη εμπειρία, συνδυαστικά με τα παραπάνω συστήματα αλλά και τις 20 τεχνολογίες υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη λίστα εξοπλισμού.

Το παλμαρέ του συμπληρώνει η γκάμα αποδοτικών κινητήρων η οποία απαρτίζεται από τους γνωστούς PureTech κινητήρες βενζίνης 1,2 και 1,6 λίτρων, με 130 και 180 ίππους και diesel BlueHDi 1,5 και 2,0 λίτρων αντίστοιχης ισχύος.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024