Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: Χωρίζουν το «Ναυάγιο» σε ζώνες πρόσβασης - Τι αλλάζει

Ζάκυνθος: Χωρίζουν το «Ναυάγιο» σε ζώνες πρόσβασης – Τι αλλάζει

Υπό προϋποθέσεις αναμένεται να «αποκατασταθεί» μέσα στον Απρίλιο, η πρόσβαση στην παραλία του Ναυαγίου, μετά τη σχετική απόφαση απαγόρευσης από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου

Υπό προϋποθέσεις αναμένεται να «αποκατασταθεί» μέσα στον Απρίλιο, η πρόσβαση στην παραλία του Ναυαγίου, μετά τη σχετική απόφαση απαγόρευσης από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Το σημείο της παραλίας όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις πέρυσι θα παραμείνει μη προσβάσιμο, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας του Ευθύμιου Λέκκα και της ομάδας του, που αναμένεται να δοθεί σε λίγες ήμερες στη δημοσιότητα, θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε ένα κομμάτι της παραλίας.

Ένα δεύτερο κομμάτι της παράλιας του Ναυαγίου ωστόσο αναμένεται να «ανοίξει» για κατοίκους και τουρίστες, υπό αυστηρή όμως επιτήρηση, την οποία θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα και το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου.

Υπενθυμίζεται πως η παραλία είχε κλείσει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018, μετά την πτώση βράχων σε τμήμα της παραλίας που επέφερε τον τραυματισμό τουριστών.

Η κατολίσθηση είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό τόσο στους κατοίκους όσο και στις αρμόδιες αρχές, για το κατά πόσο είναι ασφαλής η επίσκεψη και η παραμονή των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής του Ναυαγίου.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024