Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες στιγμές στο σπίτι της στη Μυτιλήνη

Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες στιγμές στο σπίτι της στη Μυτιλήνη

Το τάμα που έκανε το 20χρονο μοντέλο και η αγκαλιά στον αδερφό της

Στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που έζησε δραματικούς μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Οι γείτονες της δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη στιγμή που την αντίκρισαν 16 μήνες μετά το θρίλερ που έζησε.

Οπως είπαν στο Satr, έκανε τον σταυρό της και μετά μπήκε μέσα στο σπίτι της. Από εκεί δεν έχει βγει λεπτό. Προσπαθεί να ηρεμήσει και να βρει πάλι τον εαυτό της. Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου. Έκανε τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ για το θαύμα που έζησε. Είδε στο όνειρο της τον Ταξιάρχη ένα βράδυ πριν αθωωθεί.

«Δεν την έχω ξανά δει την κοπέλα καθόλου. Δεν την έχω δει να μετακινηθεί. Ήταν από μικρή με τη μαμά της στην εκκλησία συνέχεια. Κάθε Κυριακή, κοριτσάκι συνεσταλμένο», σημείωσε στο Star γειτόνισσα της 20χρονης στη Μυτιλήνη.

Ήταν 20 Νοεμβρίου του 2017 όταν η 20χρονη κοπέλα έπεφτε στα δίχτυα των Αρχών του Χονγκ Κονγκ. Ο εφιάλτης για την οικογένεια και την ίδια μόλις ξεκινούσε. Η μεταφορά 2,5 κιλών κοκαΐνης, κρυμμένης σε ένα σακίδιο πλάτης, είναι κατά τις τελωνειακές υπηρεσίες του Χονγκ Κονγκ σοβαρό παράπτωμα που τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο και ποινή ισόβιας κάθειρξης. Από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι ήταν αθώα και πως έπεσε θύμα ενός Ρουμάνου φίλου της ο οποίος την παγίδευσε και την έστειλε στο στόμα του λύκου. Η εξέταση DNA,  έδειξε ότι δεν υπήρχε δικό της γενετικό υλικό στο πακέτο κι έτσι αθωώθηκε.

Τον πρώτο άνθρωπο που ήθελε να αγκαλιάσει, με το που πάτησε το πόδι στην στο νησί της, ήταν ο 10χρονος αδερφός της, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα προσευχόταν η Ειρήνη να επιστρέψει κοντά τους.

«Την περιμέναν απ΄ έξω όλοι, την αγκαλιάσαμε την χαιρετήσαμε. Στον αδερφό της είπε «έλα εδώ να σε αγκαλιάσω». Σε όλους τους γείτονες απευθύνθηκε και είπε “Σας ευχαριστώ”», ανέφερε γειτόνισσα της 20χρονης στη Μυτιλήνη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024