Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Χόλιγουντ και ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον μετακόμισαν στο Τσεπέλοβο

Το Χόλιγουντ και ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον μετακόμισαν στο Τσεπέλοβο

Μετά τα… επεισόδια που προκάλεσαν στην Πλατεία Συντάγματος, οι συντελεστές της ταινίας «Born to be murdered» μετακόμισαν στην Ηπειρο για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Σε… ρυθμούς Χόλιγουντ κινείται το Τσεπέλοβο αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου που μετατρέπεται σε πραγματικό σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered».

Περισσότερα από 150 άτομα

Στο χωριό έχουν φτάσει περισσότερα από 150 άτομα, ηθοποιοί, κομπάρσοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί με δεκάδες αυτοκίνητα που μετέφεραν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Μεταξύ των πρώτων ήταν ο διάσημος ηθοποιός Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο σκηνοθέτης και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ο σταρ του Χόλιγουντ, όπως και άλλοι συντελεστές της ταινίας, φιλοξενούνται σε ξενώνα της περιοχής.

Οι άνθρωποι του ξενώνα τηρούν σιγή ιχθύος για τους διάσημους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, περπάτησαν σε όλο το χωριό, φωτογραφήθηκαν με δεκάδες επισκέπτες του Ζαγορίου και δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους από το μοναδικό τοπίο.

Τις τελευταίες ώρες έφτασαν στο Τσεπέλοβο δεκάδες αυτοκίνητα και βαν με ειδικό εξοπλισμό και το απόγευμα της Δευτέρας το ενδιαφέρον όλων τράβηξε το… αερόστατο (φωτό κάτω) που στήθηκε στην κεντρική πλατεία, εκεί όπου ξεκινούν τα γυρίσματα.

Η ταινία

Πρόκειται για ταινία αμερικανοιταλικής παραγωγής και το σύνολο των γυρισμάτων γίνεται στην Ελλάδα. Το βασικό μέρος, μάλιστα, πραγματοποιείται στο Ζαγόρι, γεγονός που αποτελεί τεράστια προβολή για την περιοχή αλλά και συνολικά για τον Νομό Ιωαννίνων.

Σκηνοθέτης της ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Η ταινία αποτελεί κοινωνικό θρίλερ και αφηγείται την ιστορία αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο επικίνδυνης συνωμοσίας, σε απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Διαφήμιση για την Ηπειρο

Αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε ένα χρόνο και, μέσα από τις οθόνες, το Τσεπέλοβο και το Ζαγόρι θα ταξιδέψουν ανά την υφήλιο.

Ανάλογες παραγωγές που έγιναν στη χώρα μας, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Λοχαγό Κορέλι, λειτούργησαν ως τον καλύτερο πρεσβευτή για τον ελληνικό τουρισμό και για τους τόπους όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Η συγκεκριμένη είναι η πρώτη μεγάλη, ξένη παραγωγή, που θα έχει άρωμα από την Ηπειρο.

Πηγή και φωτό: epiruspost.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024