Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόρινθος: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την απολογία του 35χρονου - Φόβοι για επεισόδια

Κόρινθος: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την απολογία του 35χρονου – Φόβοι για επεισόδια

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς φίλοι και συγγενείς του 52χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του είναι οργισμένοι και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους σε περίπτωση που δεν αποδοθεί δικαιοσύνη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου αναμένεται να προσέλθει σήμερα ο 35χρονος ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα έναν επίδοξο ληστή και εν συνεχεία έριξε τη σορό του σε λατομείο της περιοχής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς φίλοι και συγγενείς του 52χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του είναι οργισμένοι και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους σε περίπτωση που δεν αποδοθεί δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το κάλεσμα μίας ομάδας κορίνθιων πολιτών σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 35χρονο δράστη.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr οι πολίτες στο κάλεσμά τους αναφέρουν:  «Φίλες και φίλοι Κορίνθιοι, και όχι μόνο αύριο, πρέπει να δώσουμε Ειρηνικό μα βροντερό παρών στα δικαστήρια Κορίνθου ώστε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στο συνάνθρωπό μας που έφτασε σε ένα ακραίο γεγονός προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του και την οικογένεια του… φτάνει πια… ώρα να σπάσει το απόστημα που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας κι μας έχει κατακλέψει…… όλοι αύριο στα δικαστήρια Κορίνθου!!! ».

Όπως είναι φυσικό, αυτό που φοβάται η Αστυνομία είναι να βρεθούν στον ίδιο χώρο συγγενείς και φίλοι του θύματος με πολίτες που υπερασπίζονται τον 35χρονο δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι τηνΤρίτη, ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν στα δικαστήρια Κορίνθου όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού που σκότωσε τον έναν από τους δύο επίδοξους ληστές , μεταφέρθηκε από κλούβα της αστυνομίας.

Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο, έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο, ήταν αδύνατον να επιβάλλουν την τάξη.
Κλήθηκαν ενισχύσεις αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, με την ατμόσφαιρα να παραμένει ηλεκτρισμένη.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024