Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Clasico Θεσσαλονίκης στον τελικό Κ15, στα πέναλτι λύγισε τον ΠΑΟ ο Άρης

Clasico Θεσσαλονίκης στον τελικό Κ15, στα πέναλτι λύγισε τον ΠΑΟ ο Άρης

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσέρα (πέτυχε χατ τρικ στο 3-3 της κανονικής διάρκειας) και Κυριαζή (απέκρουσε δύο πέναλτι στη διαδικασία που έληξε 4-2) ο Άρης απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15

Παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις ήταν αυτό μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Κ15 στο ΔΑΚ Λαμίας, που έληξε ισόπαλο με 3-3 στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκε στα πέναλτι, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει τη νίκη με 4-2.

Ο Τσέρα ήταν αυτός που ξεχώρισε για τους κίτρινους, σημειώνοντας και τα τρία τους τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 18’ με το 0-1 υπέρ του Άρη και στο 35’ ο Βολάκης ισοφάρισε σε 1-1. Πολύ γρήγορα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το 1-3 για τους Θεσσαλονικείς και στο 68’ σκόραρε και πάλι ο Βολάκης, αυτή τη φορά με πέναλτι, και ο Προδρομίδης στο 73’ «έγραψε» το 3-3. Να σημειωθεί πως ο Άρης τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς ο Στεφανίδης αποβλήθηκε στο 72’ με υπερβολική κόκκινη.

Στα πέναλτι, οι κίτρινοι προκρίθηκαν επικρατώντας με 4-2, χάρη και στον τερματοφύλακά τους Κυριαζή, ο οποίος απέκρουσε δυο.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως το πρωτάθλημα θα ανηφορίσει βόρεια, αφού ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1, στον κυριακάτικο τελικό (07/04, 3 μ.μ.) και πάλι στη Λαμία.

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Καπαμτζιάν (67’ Καλός), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμη.

Άρης: Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (70’ Καραμανλής), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (64’ Ξανθόπουλος), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (80’ Συμεωνίδης).

ΠΑΕ Άρης: «Μπράβο μάγκες, σηκώστε το!»

Οι «μικροί» του Άρη δέχτηκαν τα συγχαρητήρια της αντρικής ομάδας, που πριν το ματς τους είχε στείλει και πάλι ευχές μέσω βίντεο. Πάντως, οι άνθρωποι της κίτρινης ΠΑΕ δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη μετάδοση του παιχνιδιού, καθώς τη βρήκαν μεροληπτική υπέρ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, θα διαμαρτυρηθούν στο Star Κεντρικής Ελλάδος και θα απαιτήσουν κανονικό δημοσιογράφο για να καλύψει τον τελικό της Κυριακής.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024