Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο δράμα στο Χόλιγουντ: Η Αντζελίνα θέλει πίσω τον Μπραντ

Νέο δράμα στο Χόλιγουντ: Η Αντζελίνα θέλει πίσω τον Μπραντ

Νέο «επεισόδιο» στο χωρισμό Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ

Νέο «επεισόδιο» στο χωρισμό Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ, καθώς η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως επιχειρεί να ξανακερδίσει την καρδιά του Μπραντ Πιτ και γι’ αυτόν τον λόγο καθυστερεί το διαζύγιό τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, η 43χρονη Αντζελίνα Τζολί που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον εν διαστάσει σύζυγό της, προκειμένου να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο επεισοδιακός χωρισμός

Το διάσημο ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε επεισοδιακά, με την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, πριν φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη.

View this post on Instagram

Demais!!!!

A post shared by casamentoecia (@casamentoecia) on

Ωστόσο, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Sun, τα πράγματα έχουν φαίνεται να έχουν πάρει διαφορετική πορεία, τουλάχιστον όσον αφορά στην Αντζελίνα Τζολί.

«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρουν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι’ αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Όπως εξηγεί η εφημερίδα, ο Μπραντ Πιτ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην τους, για χάρη των έξι παιδιών τους.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδω και έναν χρόνο. Ωστόσο εκεινη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024