Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίγιο: Η καταλυτική μαρτυρία για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Αίγιο: Η καταλυτική μαρτυρία για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Οι Αρχές αναφέρουν ότι υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ που έκανε λόγο για νεκρό μωρό σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Αίγιο

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια στο Αίγιο, με τη φερόμενη ως μητέρα να αρνείται ότι έχει γεννήσει και κατ’ επέκταση ότι είναι εκείνη που πέταξε το μωρό στον κάδο.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τα αίτια θανάτου του βρέφους. Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναφέρουν ότι υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ που έκανε λόγο για νεκρό μωρό σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Αίγιο.

Ο άνθρωπος που εντόπισε το μωρό στα σκουπίδια μίλησε στο OPEN TV για το πώς η τραγωδία ήρθε στο φως. «Ήταν σε μια τσάντα από αυτές των καταστημάτων. Είναι, τι να σας πω τώρα… Με οδηγίες της Ασφάλειας Αιγίου έγινε ό,τι έγινε. Η στιγμή ήταν περίεργη για όλους μας. Και για εμένα και για τους εργαζομένους».

Η είδηση του νεκρού βρέφους στα σκουπίδια έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αιγίου. «Ήταν αποκρουστικό το θέαμα. Ήταν η Ασφάλεια παρούσα και από εκεί και πέρα ανέλαβε η Αστυνομία για τα περαιτέρω» ανέφερε ο δήμαρχος Αιγίου, Αθανάσιος Παναγόπουλος.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπανδρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια. Επίσης, θα αποσαφηνιστεί αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή αν ήταν ζωντανό όταν -όπως εικάζεται- η γυναίκα που το γέννησε, το άφησε να πεθάνει, πετώντας το στον κάδο.

Οι Αρχές εικάζουν, πάντως, ότι η γυναίκα είχε αποκρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της.

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024