Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ελληνικό ντουέτο πάτησε κορυφή η «εξάσφαιρη» Μπενφίκα

Με ελληνικό ντουέτο πάτησε κορυφή η «εξάσφαιρη» Μπενφίκα

Η Μπενφίκα «σάρωσε» την Μαρίτιμο εντός έδρας με 6-0, έφτασε τους 75 βαθμούς και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος υπερισχύοντας στην ισοβαθμία με την Πόρτο, τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε - Βασικοί Βλαχοδήμος και Σάμαρης

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Μπενφίκα κόντρα στην Μαρίτιμο, της οποίας επιβλήθηκε με 6-0 στο «Ντα Λουζ» για την 30η αγωνιστική της Primeira Lega και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας υπερισχύοντας στην ισοβαθμία με την Πόρτο.

Οι Λουζιτανοί -που είχαν στο βασικό σχήμα τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη- ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ζοάο Φέλιξ, δίχως να πετύχουν άλλο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως ήταν καταιγιστικοί και πετυχαίνοντας 5 γκολ, έφτασαν στο τελικό 6-0. Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Πίτσι στο 49′, Ζοάο Φέλιξ στο 64′, Τσέρβι στο 71′ και στο 88′ και ο Σάλβιο στο 90′.

Έτσι, η Μπενφίκα, έφτασε τους 75 βαθμούς, με 4 ματς να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητη για 15ο σερί παιχνίδι. Από την άλλη η Μαρίτιμο, είναι στην 12η θέση με 33 βαθμούς, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024