Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακόντα 3,5 μέτρων διασχίζει αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας

Ανακόντα 3,5 μέτρων διασχίζει αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας

Ορισμένοι οδηγοί σάστισαν, ενώ άλλοι κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά του προκειμένου να... βοηθήσουν το ανακόντα να περάσει τον δρόμο.

Σάστισαν οι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας όταν έκπληκτοι και … φοβισμένοι είδαν ένα μεγάλο ανακόντα να προσπαθεί να περάσει τον δρόμο απέναντι!

Ωστόσο, αντί να προσπαθήσουν να το παρακάμψουν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ορισμένοι κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να… βοηθήσουν το ανακόντα να περάσει με ασφάλεια τον πολυσύχναστο δρόμο κοντά στο Πόρτο Βέλο της βορειοδυτικής Βραζιλίας.

Καθώς το πελώριο φίδι διέσχιζε τον δρόμο οι οδηγοί επιχείρησαν να κόψουν την κυκλοφορία για να του δώσουν χρόνο. Το ανακόντα σκαρφάλωσε το προστατευτικό διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και χάθηκε στην άλλη πλευρά του αυτοκινητόδρομου.

Το ανακόντα είχε μήκος άνω των τριάμιση μέτρων και ζύγιζε περίπου 30 κιλά, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Βιολόγος που μίλησε στο δίκτυο G1 Globo είπε ότι το ανακόντα ήταν 10 ετών και πιθανώς αναζητούσε τροφή ή κάποιο καταφύγιο, όταν διέσχισε τον αυτοκινητόδρομο. Αν και τα ανακόντα, όπως το συγκεκριμένο στο βίντεο, δεν είναι δηλητηριώδη, ο βιολόγος επεσήμανε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τα πλησιάζουν για να φωτογραφίσουν, καθώς αν νιώσουν πως απειλούνται ενδέχεται να επιτεθούν.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024