Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε από δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης

Παραιτήθηκε από δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης

Ο ίδιος ωστόσο δεν αποσύρεται από την πολιτική, αφού έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες»

Την παραίτησή του από τον δήμο Μαραθώνα κατέθεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο ίδιος ωστόσο δεν αποσύρεται από την πολιτική, αφού έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες». Την είδηση της παραίτησης έκανε γνωστή ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Open.

Μιλώντας προ ημερών στο Onetv, ο κ. Ψινάκης είχε δηλώσει πως «στο δήμο ό,τι ήταν να κάνω το έκανα», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στο Δήμο Μαραθώνα, όσο και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια. Παράλληλα, μίλησε για την τραγωδία στο Μάτι, προκαλώντας εκ νέου πληθώρα αντιδράσεων καθώς εμφανίστηκε αμετανόητος και χωρίς την παραμικρή διάθεση να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο κ. Ψινάκης προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τον χτυπάνε επειδή είναι… celebrity, ξεχνώντας προφανώς ότι επί δημαρχίας του πέθαναν εν μία νυκτί 101 συνάνθρωποί μας, πράγμα που δεν έχει να κάνει με το αν είναι διάσημος ή όχι.

Προσπαθώντας δε, να δώσει εξηγήσεις για το πού (δεν) ήταν και τι έπραξε τις ώρες της τραγωδίας στο Μάτι ο δήμαρχος Μαραθώνα και υποψήφιος για την ευρωβουλή είπε ότι «ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια».

Μάλιστα, εκτός από την… αποκάλυψη ότι τον χτυπούν επειδή είναι… μια διασημότητα, αναφορικά με τους χειρισμούς του, τη «μαύρη Δευτέρα» της 23ης Ιουλίου, μας ενημέρωσε ότι και σήμερα τα ίδια θα έκανε…

Και δεν σταμάτησε εκεί. Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή αν «έχει αποτύχει» στην τοπική αυτοδιοίκηση απάντησε «ποιος είπε ότι έχω αποτύχει;», για να συμπληρώσει σε άλλο σημείο πως σημασία έχει τι θα πει η Δικαιοσύνη και όχι τι λένε οι… τηλεδίκες.

Επίσης, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί αναφορικά με το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ, όπου ακούστηκαν τηλεφωνήματα κατά τα οποία άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ. Ψινάκη ζητούσαν τη συνδρομή πυροσβεστών για να σβήσουν την πυρκαγιά στην αυλή του σπιτιού του δημάρχου, εκείνος δεν το διέψευσε μεν, ωστόσο εξήγησε ότι είχε γίνει πριν εξαπλωθεί η πυρκαγιά, αλλά και ότι εκείνος δεν βρισκόταν εκεί και ενημερώθηκε από την ηλικιωμένη μητέρα του για την κατάσταση.

Για το τέλος το κερασάκι! Όπως αποκάλυψε, παρά το ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Μαραθώνα, αλλά και παρά τα όσα έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι με την πυρκαγιά, δήλωσε… περιζήτητος αφού σύμφωνα με όσα είπε του πρότειναν να είναι ξανά υποψήφιος, όχι μόνο στον δήμο, αλλά και στην Αθήνα, αλλά ακόμα και την περιφέρεια Αττικής. Όμως, όπως όλα δείχνουν, τον κέρδισε η Ευρωβουλή…

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024