Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίος : Επιασε με κάθετη συναγρίδα 15,5 κιλών! (εικόνες)

Χίος : Επιασε με κάθετη συναγρίδα 15,5 κιλών! (εικόνες)

«Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω» λέει ο Εμμανουήλ Μητσώλης από τη Χίο, περιγράφοντας «τη μάχη της ζωής του» με μια συναγρίδα 15,5 κιλών.

Περίοδος ψαρέματος γαρ και κάποιοι ψαρεύουν ψήφους ενώ κάποιοι άλλοι πολύ πιο τυχεροί ψαρεύουν συναγρίδες και σπάνε τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Μητσώλη ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ψάρεψε με κάθετη στη Λαγκάδα της Χίου συναγρίδα 15,5 κιλών!

«Εδωσα τη μάχη της ζωής μου»

«Χθες το πρωί κατά τις 7:30 πήγα για ψάρεμα κάθετης στη Λαγκάδα. Η κάθετη είναι μία τεχνική ψαρέματος στην οποία χρησιμοποιείς μαρούλι και πετονιά.

(Φωτογραφίες από politischios.gr)

»Γνωρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει πληθώρα συναγρίδων αποφάσισα να πάρω έναν κέφαλο να τον δολώσω και να τον ρίξω μέσα. Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου, το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου.

»Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω. Μετά από λίγο άρχισε να φαίνεται, τα χέρια μου ήταν κουρασμένα και φθαρμένα από την πετονιά.

«Μόλις το είδα τρελάθηκα από τη χαρά μου»

»Ολη αυτή την ώρα προσπαθούσα να το ανεβάσω με τα χέρια μου , χωρίς καλάμι, χωρίς μηχανισμό. Μόλις κατάφερα να το ανεβάσω και είδα τι ψάρι είχα πιάσει, συναγρίδα 15,5 κιλών, τρελάθηκα από τη χαρά μου.

»Είναι η δεύτερη φορά που με αξιώνει ο Θεός να ζήσω τέτοια εμπειρία. Πέρσι στο Φαναράκι είχα πιάσει μια συναγρίδα 11 κιλών», αναφέρει ο Εμμανουήλ Μητσώλης, ευχαριστώντας τον Μάρκο Καλαγκιά που του έμαθε αυτή την τεχνική με το καρούλι στο χέρι.

Πηγή: politischios.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024