Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία : 20χρονος πήδηξε από κλεμμένο όχημα εν κινήσει και σκοτώθηκε

Λαμία : 20χρονος πήδηξε από κλεμμένο όχημα εν κινήσει και σκοτώθηκε

Ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου ΙΧΦ δεν άκουσε τον φίλο του και οδηγό του οχήματος, που τον παρότρυνε να πηδήξει και αυτός από το φορτηγό ενώ βρισκόταν σε κίνηση, και γλίτωσε τη ζωή του.

Λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έδωσε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας ο 17χρονος συλληφθείς και συνοδηγός του μοιραίου κλεμμένου ΙΧΦ, που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο 2ο χλμ της οδού Φαρσάλων – Βόλου στη διάρκεια της καταδίωξής του από αστυνομικούς.

Φοβήθηκε να πηδήξει και γλίτωσε

Οπως περιέγραψε κατά την απολογία του ο ανήλικος κατηγορούμενος, ο 20χρονος φίλος του και οδηγός του μοιραίου οχήματος, του είπε να πηδήσει από το αμάξι εν κινήσει αλλά εκείνος φοβήθηκε.

Το αμάξι έφερε στροφές μέσα στον δρόμο πριν ανατραπεί, χωρίς ωστόσο εκείνος τελικά να πάθει το παραμικρό. Αντίθετα, ο 20χρονος που πήδησε από το όχημα είχε τραγική κατάληξη.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται στην κλοπή του οχήματος από την περιοχή του Αχλαδίου, ηλικίας από 17 έως 25 χρόνων πέρασαν αυτόφωρο, με το Δικαστήριο να τους κρίνει ένοχους και να τους τιμωρεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετη αναστολή.

«Μια νεανική τρέλα… »

«Μια νεανική τρέλα κόστισε όχι μόνο δύο έτη φυλακής, αλλά και την τραγική απώλεια ενός 20χρονου παιδιού», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορούμενων, Δημήτρης Κρούπης, για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ακόμη και μια απλή κλοπή μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία»

Για την ίδια υπόθεση ο συνήγορος υπεράσπισης των άλλων κατηγορουμένων Βασίλης Βράκας, Δικηγόρος Λάρισας, δήλωσε στο LamiaReport:

«Η πρωτόδικη σημερινή απόφαση αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στους εντολείς μου και εμένα. Ετσι, ναι μεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση του αξιοτίμου Δικαστηρίου το οποίο δέχθηκε μέρος των ισχυρισμών μας, κρίνοντας την πράξη πλημμεληματικής φύσεως. Πλην, όμως, αισθανόμαστε βαθιά θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, φίλου και συγγενούς των εντολέων μου».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024