Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαλάνδρι: Συγκλονίζει η τραγική μητέρα - «Δεν μπορούσα να δω ούτε τα ματάκια του»

Χαλάνδρι: Συγκλονίζει η τραγική μητέρα – «Δεν μπορούσα να δω ούτε τα ματάκια του»

Τις τραγικές εκείνες στιγμές όταν αντίκρισε νεκρούς τον σύζυγο και τον τετράχρονο γιο της μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι περιέγραψε η νεαρή μητέρα, και τα λόγια της προκάλεσαν ανατριχίλα

Τις τραγικές εκείνες στιγμές όταν αντίκρισε νεκρούς τον σύζυγο και τον τετράχρονο γιο της μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι περιέγραψε η νεαρή μητέρα, και τα λόγια της προκάλεσαν ανατριχίλα.

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» με τον σύζυγό της ήταν πολλοί ερωτευμένοι. Έκαναν δεσμό κι εκείνος της ζήτησε να κλεφτούν. Αρχικά εκείνη αρνήθηκε, όπως ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και υποχώρησε στις πιέσεις τους. Μαζί ήταν πέντε χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν πριν από ένα χρόνο, όταν ο γιος τους, ο μικρός Βασίλης ήταν τεσσάρων ετών.

«Ήμουν τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο. Μου είπε να κλεφτούμε, αλλά εγώ ήθελα να ενηλικιωθώ. Τελικά έγινε το δικό του κι ένα βράδυ που έλειπε η μητέρα μου κλεφτήκαμε. Παντρευτήκαμε πριν από ένα χρόνο και μετακομίσαμε στο Χαλάνδρι. Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα» είπε η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με την ίδια ο Γιώργος άρχισε να ζηλεύει πολύ, νόμιζε ότι διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις και είχε γίνει πολύ βίαιος.

«Με είχε χτυπήσει μπροστά στο παιδί πολλές φορές. Την Πέμπτη πριν γίνει το κακό ήρθε πάρα πολύ νευριασμένος, με τράβηξε από τα μαλλιά και μου είπε “τώρα θα έρθεις μαζί μου”. Του είπα ότι δεν πάω πουθενά έτσι όπως συμπεριφέρεται και μετά προσπάθησα να τον ηρεμήσω και του είπα ότι θα το έπαιρνα σαν αστείο και δε θα του θύμωνα» συμπλήρωσε.

Το βράδυ τον έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε. Κάποια στιγμή της τηλεφώνησε και του ζήτησε να μιλήσει με τον μικρό. Μίλησε ελάχιστα δευτερόλεπτα με το παιδί, ίσα που πρόλαβε να του πει δυο λόγια και μετά ο σύζυγός της, της το έκλεισε.

Την επόμενη μέρα την ειδοποίησαν κάποιοι συγγενείς της ότι είχαν δει τον Γιώργο να έχει πάρει μια καραμπίνα. Εκείνη δεν τους πίστεψε. Τον πήρε αμέσως τηλέφωνο και τον ρώτησε αν όντως έχει μαζί του καραμπίνα.

Εκείνος το αρνήθηκε. Ορκίστηκε μάλιστα και στον πατέρα του ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και η μητέρα τον πίστεψε. Λίγη ώρα αργότερα όμως της έστειλε μήνυμα, στο οποίο της έγραφε: «Σου είπα ψέματα, πήρα την καραμπίνα, αλλά όχι για σένα και την οικογένειά σου. Ορκίστηκα ψέματα στον πατέρα μου γιατί θέλω να πάω να τον βρω».

Η μητέρα και πάλι δεν τρομοκρατήθηκε. Πίστεψε ότι θα έκανε πράξη τις απειλές που κατά καιρούς εκτόξευε, ότι θα αυτοκτονήσει αν του πάρει το παιδί. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα έκανε κακό στον γιο της.

Το Σάββατο το πρωί πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι. Άνοιξε την πόρτα της κουζίνας και πάνω στο τραπέζι βρήκε δύο πιάτα με φαγητό που είχε χαλάσει και είχε έντονη οσμή. Περπατώντας είδε στο πάτωμα πεσμένο τον σύζυγό της. Άνοιξε τα παντζούρια και άρχισε να εκλιπαρεί τους γείτονες να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο.

Μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα της κόπηκαν τα πόδια.

«Βρήκα τον Βασιλάκι σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ούτε καν τα ματάκια του. Μόνο τα χεράκια του χάιδευα, που ήταν παγωμένα και τα καλτσάκια του. Κάθισα εκεί και τον χάιδευα. Χάιδεψα λίγο και τον Γιώργο, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το παιδί. Φοβόμουν ότι θα σηκωθεί και θα μου κάνει κακό. Τον έβλεπε να σηκώνεται και να μου λέει “εσύ φταις για όλα που μας παράτησες”. Του έλεγα “δε σας παράτησα, εσείς με παρατήσατε, εγώ γύρισα κοντά σας”», είπε κλαίγοντας.

Εκείνη ήταν που βρήκε το σημείωμα που της άφησε ο Γιώργος. «Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις. Ο Βασίλης δεν κατάλαβε τίποτα, όλα έγιναν στον ύπνο του», της έγραφε και χαρτί αυτό, με το αίμα του παιδιού της πάνω του, το κρατά ακόμα μαζί της.

Πλέον, όπως λέει δεν μπορεί να σκεφτεί το μέλλον της χωρίς εκείνους. Παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο και προσπαθεί να συνέλθει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024