Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Το φοιτητικό πάρτι «οδήγησε» στο νοσοκομείο 27 νεαρούς

Βόλος: Το φοιτητικό πάρτι «οδήγησε» στο νοσοκομείο 27 νεαρούς

Η διάσημη εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία αλλά από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 8:30 το πρωί παρευρισκόμενοι σε αυτή αναστάτωσαν το νοσοκομείο της περιοχής. 

Στο νοσοκομείο του Βόλου κατέληξαν 27 νεαροί που συμμετείχαν στο πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η διάσημη εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία αλλά από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 8:30 το πρωί παρευρισκόμενοι σε αυτή αναστάτωσαν το νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό event όλων των εποχών. Μέχρι και ξεχωριστή σελίδα με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος» έχει δημιουργηθεί στο Facebook μέσω του οποίου απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια συμμετοχής.  Και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο έρχονται φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας η συμμετοχή των οποίων ανέρχεται σε χιλιάδες.

Φέτος ήταν η 14η συνεχόμενη χρονιά που οι μηχανολόγοι μηχανικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους, τηρώντας μια… «παράδοση» όπως χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση, που περιλαμβάνει μουσική και πολύ… ποτό. Ορδές κατέφθαναν με πούλμαν αλλά και με τρένα για να λάβουν μέρος στο πάρτι της χρονιάς.

Το πάρτι διήρκησε μέχρι πρωίας σύμφωνα με την παράδοση, ενώ η ίδια «παράδοση» έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πληρώματα του ΕΚΑΒ της βραδινής βάρδιας και της πρωινής έτρεχαν σε απανωτά περιστατικά. Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν από τον χώρο του πάρτι και τα πέριξ, από τα ΚΤΕΛ, την περιοχή των Παλιών, στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στις 8:30 το πρωί σταμάτησαν οι τελευταίες διακομιδές.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024