Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Αγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Καταδρομική επίθεση με αντισηπτικό κόκκινου χρώματος πραγματοποιήθηκε στον χώρο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών. Στον αέρα η τύχη του δημοτικού συνδυασμού της ΧΑ στην Καλλιθέα.

Καταδρομική επίθεση με αντισηπτικό κόκκινου χρώματος πραγματοποιήθηκε στον χώρο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών στην Καλλιθέα. Οι άγνωστοι κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα η τύχη του δημοτικού συνδυασμού να βρίσκεται στον αέρα.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να αποφασίσει για την τύχη του συνδυασμού, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Εν τω μεταξύ, η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, αργά το βράδυ της Παρασκευής μια ομάδα τεσσάρων ατόμων -τρεις άνδρες και μια γυναίκα-, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν κτίριο του δήμου στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου και αιφνιδίασαν τον φύλακα. Του ζήτησαν να μην εμπλακεί λέγοντας του ότι δεν θα τον πειράξουν και κατευθύνθηκαν στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με φαρμακευτικό υγρό και συγκεκριμένα αντισηπτικό κόκκινου χρώματος και εν συνεχεία αποχώρησαν από το κτίριο.

Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι δράστες όμως είχαν προλάβει να εξαφανισθούν.

Μέχρι τις 2.30 τη νύχτα αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης συνέλεγαν στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και στελεχών του συνδυασμού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024