Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύεται η Kendall Jener;

Παντρεύεται η Kendall Jener;

Το 23χρονο μοντέλο δίνει επιτέλους απάντηση στα δημοσιεύματα περί γάμου.

Η Kendall Jener, μέλος της πασίγνωστης οικογένειας Kardashian – Jenner, έχει κρατήσει κατά καιρούς την προσωπική της ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας αντίθετα από τις αδερφές της.

Το καλλίγραμμο μοντέλο προτιμά να τραβά τα βλέμματα όχι τόσο για τους έρωτες της ζωής της αλλά πολύ περισσότερο για τις φωτογραφίσεις, τις διαφημίσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την καριέρα της ως μοντέλο.

Σε πρόσφατη όμως συνέντευξη του Vogue Australia αποκάλυψε τα πάντα περί γάμου: την άποψη της, αν σκέφτεται το ενδεχόμενο και αν θα ήθελε να παντρευτεί.

Στα πολλά δημοσιεύματα που κατά καιρούς προμηνύουν τον γάμο του 23χρονο μοντέλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της  Ben Simmons, η Kendall Jenner απάντησε δίχως να αφήσει κάτι κρυφό.

Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ νέα και αυτήν τη στιγμή νιώθω ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα τόσο σίγουρες και δε θέλω να τραβήξω τόση πολύ προσοχή σε κάτι, αν κάτι δεν είναι σίγουρο μακροπρόθεσμα.».

Εμείς σε αυτήν την φάση αναρωτιόμαστε μήπως η 23χρονη καλλονή δεν εμπιστεύεται τόσο πολύ τον σύντροφό της; Μήπως δεν πιστεύει ότι είναι όντως ο εκλεκτός της καρδιάς της;

Συμπλήρωσε ακόμα πως: «Η σχέση πρέπει να είναι μόνο μεταξύ δύο ανθρώπων και τη στιγμή που την κάνεις δουλειά όλου του κόσμου αρχίζει να επηρεάζει και τους δύο ανθρώπους νοητικά».

«Μόλις μπει ο κόσμος (στη σχέση), αφήνεις όλες αυτές τις γνώμες να υπάρχουν μέσα στη σχέση σου, και δε νομίζω ότι είναι δίκαιο», τόνισε.

Απάντησε όμως και στο μεγαλύτερο ερώτημα των ημερών, σχετικά με τον αν παντρεύεται: «Μπορεί. Σίγουρα όχι τώρα, αλλά μπορεί μια μέρα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024