Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γέννησε δίδυμα η σύντροφος του Πούτιν; -Ποια είναι η καλλονή Ολυμπιονίκης

Γέννησε δίδυμα η σύντροφος του Πούτιν; -Ποια είναι η καλλονή Ολυμπιονίκης

Οργιάζουν οι φήμες πως πατέρας ξανά έγινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς  σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η σύντροφός του και πρώην αθλήτρια Αλίνα Καμπαέβα γέννησε δίδυμα.

Οργιάζουν οι φήμες πως πατέρας έγινε ξανά ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς  σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η σύντροφός του και πρώην αθλήτρια Αλίνα Καμπαέβα γέννησε δίδυμα.

Παρ΄όλο που μετά την επίσημη ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2014, τα ρώσικα δίκτυα δεν ασχολούνται με την ιδιωτική ζωή του Προέδρου της Ρωσίας, ο διεθνής Τύπος επιμένει πως ο ίδιος είναι σε σχέση από τότε με την πανέμορφη πρώην αθλήτρια.

Η σχέση του Βλαντιμίρ Πούτιν με την χρυσή Ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική παραμένει μέχρι και σήμερα επτασφράγιστο μυστικό, ενώ άτομο από το στενό περιβάλλον της 36χρονης πρώην αθλήτριας αρνήθηκε να σχολιάσει την γέννα της.

Θέμα-ταμπού η ιδιωτική ζωή του Πούτιν στην Ρωσία

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αλίνα Καμπαέβα επισκέφτηκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει υπό άκρα μυστικότητα, ενώ μάλιστα πρώτα «άδειασε» όλος ο τρίτος όροφος του μαιευτηρίου και μετά εισήλθε η 36χρονη.

Την είδηση με τα δίδυμα σχολίασε μόνο μία ρώσικη εφημερίδα, η οποία όμως μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου διέγραψε το σχετικό δημοσίευμα.

Από την άλλη πλευρά ένας Ρώσος δημοσιογράφος ανέφερε πως η Αλίνα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η «ιστορία» αποκαλύφθηκε αρχικά ως αποκλειστική από το ειδησεογραφικό δελτίο ειδήσεων Dom2Life, που ανήκε σε έναν μεγιστάνα του τζούντο, τον Αλέξανδρο Καρμανοβ, πριν περίπου δύο εβδομάδες, όπου και είχε γενέθλια η Ολυμπιονίκης.

Ρώσικα μίντια- Η ίντριγκα και οι φήμες

Ένας αναλυτής των μέσων ενημέρωσης δήλωσε πως παρ΄όλο που τα ρώσικα μέσα ενημέρωσης τηρούν σιγήν ιχθύος σχετικά με τον Πούτιν και την Καμπαέβα, φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί μία εκστρατεία εναντίον της, χωρίς να είναι σαφές από ποιους.

Άλλοι λένε πως όλες αυτές οι φήμες, προέρχονται από την Ουκρανία, η οποία είχε παγωμένες σχέσεις με τη Ρωσία, δεδομένου ότι ο Πούτιν υπέγραψε την προσάρτηση της Κριμαίας  και της πόλης της Σεβαστούπολης στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014.

Καμπαέβα- Πούτιν: Έχουν δημιουργήσει ήδη οικογένεια;

Τα τελευταία χρόνια η Αλίνα Καμπαέβα έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι έχει παιδιά, ωστόσο παρά τις δηλώσεις της, συνεχίζεται να κυκλοφορούν οι φήμες πως εκείνη και ο Πούτιν έχουν ήδη δημιουργήσει οικογένεια.

Ένας διευθυντής ρωσικών μέσων ενημέρωσης πρόσθεσε πως η γυναίκα που γέννησε πρόσφατα δίδυμα δεν ήταν η Ολυμπιονίκης, αλλά μία που έχει το ίδιο επίθετο με εκείνη.

Ωστόσο, οι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων αυτής της –άλλης- γυναίκας «δείχνουν» ότι δεν έχει γεννήσει ακόμη.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως πριν λίγο καιρό  η Καμπαέβα εθεάθη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Ελβετία, έχοντας στην αγκαλιά της ένα αγόρι 3 ετών, το οποίο έμοιαζε στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

H πολυτελής ζωής της πρώην αθλήτρια

Υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί ότι η Καμπαέβα χρησιμοποιηθεί συχνά ιδιωτικά τζετ καθώς και ένα στόλο από λιμουζίνες, ενώ πάντα έχει μαζί της μία «στρατιά» από άτομα ασφαλείας.

Επίσης η πρώην αθλήτρια ταξιδεύει συχνά σε όλο τον κόσμο, ενώ φήμες «λένε»πως εκείνη και ο Πούτιν έχουν υποβληθεί πολλές φορές σε αισθητικές επεμβάσεις.

Πέρσι ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε δημόσια εμφάνισή του είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο «Πότε θα παντρευτείτε; Και με ποιον;», με τον Πρόεδρο να απαντά  «Ως αξιοπρεπές άτομο θα πρέπει να το κάνω αυτό αργά ή γρήγορα».

Σημειώνεται πως ο Πούτιν χώρισε την πρώην σύζυγό του Λιουντμίλα Πουτίνα το 2014, όταν μάλιστα είχαν εμφανιστεί δημοσίως για να το ανακοινώσουν μαζί στους δημοσιογράφους.

Από τότε η Καμπαέβα έχει εμφανιστεί πολλές φορές με μονόπετρο κάνοντας τα διεθνή μέσα να οργιάζουν.

Ωστόσο το ζήτημα της ερωτικής ζωής του Πούτιν θεωρείται θέμα-ταμπού στη Ρωσία.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024