Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόμπα: Σέξι και καλοκαιρινή στη Μονεμβασιά

Μπόμπα: Σέξι και καλοκαιρινή στη Μονεμβασιά

Για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις

Στο ταξίδι αστραπή που είχε κάνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μονεμβασιά  η Χριστίνα Μπόμπα από influencer έγινε… μοντέλο.

Γνωστή εταιρεία ρούχων επέλεξε την Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει ως μοντέλο τόσο με μαγιό όσο με καλοκαιρινά φορέματα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

Ο διαγωνισμός έχει λήξει με νικήτρια την @anna_papanastasiou . 🎉 #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  Μετά από αυτό το υπέροχο τριήμερο που περάσαμε στη Μονεμβασιά μαζί με την @HM αποφασίσαμε ότι για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουμε το μεγαλύτερο #chrismpogiveaway που έχω κάνει μέχρι τώρα! Το #SummerEdition giveaway ! 🎊  Ένας υπερτυχερός/η 🍀 θα περάσει την πιο αξέχαστη εμπειρία του καλοκαιριού με ένα διπλό καταπληκτικό δώρο, αφού: ⭐️ μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο θα μπορέσει να κάνει 3 ημέρες διακοπές στη Μονεμβασιά στο μοναδικό #KinsternaHotel με όλα τα μεταφορικά, διαμονή, πρωινό αλλά και μια θεραπεία Spa πληρωμένα. ⭐️ Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα κερδίσει και 1.000 ευρώ δωροκάρτα από την #hmhellas για να γεμίσει την γκαρνταρόμπα του με τις πιο τέλειες καλοκαιρινές επιλογές 🥳🤩🤗 Απίστευτο;;; Δες πως θα το κερδίσεις: ‼️ Κάνε comment και tag αυτόν/αυτήν  που θα πάρεις μαζί σου! (Αν δεν έχει insta δεν πειράζει, γραψε το όνομα του) Όσες φορές θες! Όσες περισσότερες φορές σχολιάσεις μάλιστα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις! Κάντε και ένα follow @chrismpo γιατί αυτό το δώρο δεν έχει ξαναγίνει ‼️ Good Luck!!! 🍀 #chrismpogiveaways #giveaway #SummerChrismpoGiveaway #creatingmemories

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024