Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση κατασκευάζει διόδια σε Γαληψό, Ν.Καρβάλη, Ελευθερούπολη

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση κατασκευάζει διόδια σε Γαληψό, Ν.Καρβάλη, Ελευθερούπολη

η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό, καταγγέλλει ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, προσθέτοντας πως οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές της υποκρισίας και της αλαζονείας του

Ο Μακάριος Λαζαρίδης εγκαλεί την κυβέρνηση ότι πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Νέας Καρβάλης.

Με δήλωσή του ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει πως «οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια» επισημαίνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει, ενώ στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντος, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Γαληψού.

«Επί τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, «τρέχει» να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα.»

» Για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα «Δεν πληρώνω». Ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε … «Πληρώστε περισσότερα»! Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα» καταλήγει στη δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024