Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Τυπάρας» και το ψώνιο με την μπάλα

Ο «Τυπάρας» και το ψώνιο με την μπάλα

Ο συχωρεμένος ο Γιάννης Κυράστας είχε πει κάποτε ότι «ο Καραγκούνης είναι κολλημένος με την μπάλα» και τώρα ο λεγάμενος το χόντρυνε ακόμη περισσότερο, δηλώνοντας «ψωνισμένος με την μπάλα»!

Mέσα στην πρεμούρα που ζει τρέχοντας σαν τον… Βέγγο πότε στη Λευκάδα και πότε στη Ριζούπολη (με την εθνική ομάδα του 2004) ο Γιώργος Καραγκούνης πρόλαβε να περάσει τις προάλλες και μια βόλτα από την Παιανία: όχι για να παίξει μπάλα, αλλά για να κάνει κατήχηση στα παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού…

Βεβαίως αυτά τα οποία είπε ο… στόμας του δεν αποτελούν μαθήματα ποδοσφαιρικού κατηχητικού, αλλά μαθήματα ζωής, εντός και εκτός παιδιάς, που αποδεικνύουν κιόλας για ποιο λόγο έγινε αυτός που έγινε!

Ο συχωρεμένος ο Γιάννης Κυράστας είχε πει κάποτε ότι «ο Καραγκούνης είναι κολλημένος με την μπάλα» και τώρα ο λεγάμενος το χόντρυνε ακόμη περισσότερο, δηλώνοντας «ψωνισμένος με την μπάλα»!

Τούτο βεβαίως το γνωρίζουν πολύ καλά οι παροικούντες την ελληνική ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ, όπως παρεμπιπτόντως ισχύει και για τον Βασίλη Σπανούλη που αυτοσυστήνεται ως «αρρωστάκι και ψώνιο με το μπάσκετ».

Ανατρέχοντας στην καριέρα του ο «Τυπάρας» είπε στα παιδιά ότι «η συνταγή της επιτυχίας δεν είναι άλλη από το να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, να μην το βάζετε ποτέ κάτω και να πιστεύετε ότι είσαστε οι καλύτεροι». Οι πιτσιρικάδες τον άκουγαν ασκαρδαμυκτί και τότε τους είπε το πιο σπουδαίο: «Πρέπει να είσαστε αφοσιωμένοι και να έχετε ψώνιο με το ποδόσφαιρο. Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ. Ημουν ταπεινός, προπονούμουν σκληρά, ονειρευόμουν ότι θα γίνω σπουδαίος και δεν τα παράταγα ό,τι κι αν συνέβαινε».

Δίκιο έχει ο Καραγκούνης. Σε όλα έχει δίκιο, μα πιο πολύ στην ανάγκη των παιδιών που βρίσκονται στην εκκίνηση της σταδιοδρομίας τους να είναι μπολιασμένα με το ψώνιο και να φορούν παρωπίδες κοιτάζοντας τον στόχο τους…

Πήγα να γράψω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι μπολιασμένα με το δικό του ψώνιο, αλλά αυτό δεν παίζει! Εναν Καραγκούνη έβγαλε το εργοστάσιο και ύστερα έκλεισε, χώρια που καταστράφηκε κιόλας το καλούπι!

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024