Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις περιπτώσεις κλοπών τσαντών - πορτοφολιών, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου και μιας 40χρονης γυναίκας, που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις περιπτώσεις κλοπών τσαντών – πορτοφολιών, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου και μιας 40χρονης γυναίκας, που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 16 Μαρτίου 2019 έως τις 16 Μαΐου 2019 είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές τσαντών – πορτοφολιών σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, είχαν αφαιρέσει από τσάντες χρήματα, κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησαν συναλλαγές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024